Používání QIP na dvou PC
Používání QIP na dvou PC
Ahoj, používám qipa na PC a na ntb, nicméně se mi nelíbí, že mam vlastně takhle rozdělenou historii a pak se v ní moc nevyznám, navíc když jeden vypnu a někdo mi něco psal tak to pak přijde jen na něj a já jsem třebas zrovna na ntb, takže ani nevím že psal atd. Prostě a jednoduše bych potřeboval, abych měl tutéž historii atd. na obou, je to nějak možné?
AMD Phenom II 955 BE, CM hyper 212 plus; Gigabyte MA770-T-UD3P; 2x2GB RAM Kingstone Hyper X DDR3 1600MHz; nVIDIA GeForce GT730
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Používání QIP na dvou PC
Pokud by šla historie nasměrovat do konkrétního adresáře, tak by šel použít např. Dropbox, jenž slouží ke sdílení dat mezi libovolnýma počítačema přes internet. Otázka je, jak by se s tím qip popral.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
U QIPu jde nastavit složka, kam se bude ukládat historie. Historie chatu se ukládá do textových souborů a ty nesou název UIN číslo daného uživatele a nevím, jak by to pobralo, kdybys chatoval s jedním a tím samým na dvou klientech (samozřejmě ne zaroveň), jak by to tu historii ukládalo 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
No a nějaká alternativa? Třebas chrome to má parádně vyřešené záložky. Na PC udělám novou záložku, zapnu ntb a už je založka i v ntb - přes google učet. Parádní synchronizace.
AMD Phenom II 955 BE, CM hyper 212 plus; Gigabyte MA770-T-UD3P; 2x2GB RAM Kingstone Hyper X DDR3 1600MHz; nVIDIA GeForce GT730
To víš, google si musí hlídat, co kde, kdy a jak jeho zákazníci dělají. Až n ato video narazím, dá Ti ho sem - uvidíš, jak google hospodaří, do čeho investuje a co ho hlavně zajímá. Napovím Ti - si to ty, jsem to já, jsme to my,..
EDIT: zde ho máš http://www.videacesky.cz/ostatni-zabavna-videa/hladova-bestie-google
EDIT: zde ho máš http://www.videacesky.cz/ostatni-zabavna-videa/hladova-bestie-google
Lenovo Legion 5 ( Ryzen 7, RTX3070 140W, 32GB RAM )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Jaký z těchto dvou notebooků vybrat?
od Speed_dead » 10 říj 2024 21:49 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 11
- 1966
-
od Speed_dead