Nejde se mi přihlásit na mail seznam.cz*
- Damned
- Tvůrce článků
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Nejde se mi přihlásit na mail seznam.cz*
Asi bude drobná chyba na seznamu. Mě sice e-mail jde, ale chvíli trvá než naběhne. Zkus se přihlásit přes SSL (https)
Nic není nemožné, proto tam, kde jsme s rozumem v koncích, neváháme použít kladivo.
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
Damnedovy češtiny - překlady programů pro údržbu PC
HiJackThis 2+návod FCleaner+čeština Wise Registry Cleaner
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
Damnedovy češtiny - překlady programů pro údržbu PC
HiJackThis 2+návod FCleaner+čeština Wise Registry Cleaner
-
- Pohlaví:
Pokud nefunguje technická podpora na seznamu, pak je jasný signál jít od toho. Z trochu podobného problému jsem od seznamu odešel již před lety.
Dostaneš se do nastavení účtu na seznamu? Pokud ano, pak si založ účet jinde a na seznamu nastav přeposílání na nový účet.
druhá možnost je nastavit si OE, pokud bude vše jak má, tak ti veškeré zprávy stáhne.
Dostaneš se do nastavení účtu na seznamu? Pokud ano, pak si založ účet jinde a na seznamu nastav přeposílání na nový účet.
druhá možnost je nastavit si OE, pokud bude vše jak má, tak ti veškeré zprávy stáhne.
To bude chyba v prohlížeči! Stáhni si tento http://www.mozilla.cz/stahnout/firefox/ a potom ti to snad pojede! Jestli ti nejde ani stahování dej ovládací panely>výchozí prohlížeč! 

Blue Spirit píše:druhá možnost je nastavit si OE, pokud bude vše jak má, tak ti veškeré zprávy stáhne.
Není potřeba OE – to je diskomfortní prehistorická zrůda. To nemůžeš doporučit nějakého slušného klienta?
A každopádně i OE umí IMAP. Na seznamu ho k mé radosti před lety zavedli, takže ho přes Operu využívám k plné spokojenosti. Jestliže to jde přes IMAP, varoval bych se POP3.
Formy:
Rada používat jiný prohlížeč není dobrá. Jestliže je pavel zvyklý na určitý způsob práce, proč by se měl přeučovat. Daleko lepší je vyřešit problém.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
-
- Pohlaví:
Není potřeba OE – to je diskomfortní prehistorická zrůda. To nemůžeš doporučit nějakého slušného klienta?
A každopádně i OE umí IMAP. Na seznamu ho k mé radosti před lety zavedli, takže ho přes Operu využívám k plné spokojenosti. Jestliže to jde přes IMAP, varoval bych se POP3.
Doporučuji jen co je jednoduše dostupné. S OE nemám léta žádný problém, vyjma jediného - nejde nastavit Gmail a POP3, já vím že řešení by bylo asi IMAP, ale já jsem zvyklý problémy řešit.
Dík hoši za snahu mi poradit, ale je to asi marný. Zobrazuje se mi, že již jsem na tomto počítači přihlášen pod mailovou adresou seznamu, ale pošta nejde stejně otevřít. Akorát v pošťákovi mi to ukázalo, že mám další zprávu na tom mailu. Už jsem si nechal od UPC poslat vyúčtování na klikni, které mi funguje už od začátku, než jsem začal používat seznam. Účet mi tam přišel a jde přečíst. Mám tam k dispozici 7 000 MB. Zatím mám využito jen 1%. Každý měsíc mi tam posílají zpravodaj IDnes. Já to ani neprohlížím, ale dnes jsem zjistil, že jsou tam zajímavý věci. Budu si to muset někdy prohlídnout podrobně až budu mít čas. Zatím se mějte fajn. Jestli něco k té poště budete vědět, tak mi napište
Tak už se mi podařilo otevřít tu poštu přes jiný prohlížeč Mozilla Firefox 10. Když se vrátím k prohlížeči Internet Explorer 7, který jsem používal tak mi pošta seznamu nefunguje. Je to tím prohlížečem. Ještě jednou dík hoši za pomoc. Profesionální pomoc od seznamu mi nepomohla. Budu se sem obracet o pomoc, když se vyskytne nějaký problém. Zatím ahoj Pavel.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Vyčisti systém CCleanerem -- zkontroluj zda máš zatržené i cookies.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Pavel:
Mimochodem když už používáš Explorer, proč neupgraduješ na verzi 8?
Mimochodem když už používáš Explorer, proč neupgraduješ na verzi 8?
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Taky mi nešlo přihlášení k mailu na seznam.cz v internet exploreru z tabletu ano (android),takže po prohledání všech různých diskuzních fór jusem vyhrál nad vzpínajícím se PC
!!!!!!!!!!! Provedena kontrola aktualizací (automatických i volitelných) a ejhle blokování bylo způsobené nepřijetím a nereinstalací těchtu aktualizací,po auto stažení a instalaci všeho (cca 30 min.) vše je O.K. a FUNGUJE tak testnite své PC na aktualizace a dejte dál pokud je to ta samá chyba u VÁS v PC.Zdar všem a dík za navedení tady na fóru vonWOLF

S aktualizacemi bývá někdy potíž, viz viewtopic.php?f=46&t=101772 – ale to je zase jiný příběh.
- Mýliti se je Myloš.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 1294
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek