ICQ - nejde se přihlásit, blokace?
- Stene
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: ICQ - nejde se přihlásit, blokace?
Ani nepovede. Ruskej "brouk" rozesílá další odkazy na stáhnutí něčeho podivného na změnění hesla (například smajlíci).
-
- Pohlaví:
Ł@ð!k píše:já bych to icq nutně potřeboval zprovoznit... a to nepomuže ani změna hesla bo něco takovího..? a jak si říkal o ty stránce kde zadám icq učet a mail..? pls pls poraď
ICQ.com
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Konkrétně https://www.icq.com/password/
Jinak toto chytla mladá /sem to tu jednou řešil / a QIP ji hlásilo : záměna účtu nebo hesla.
Taky byl někdo online/neviditelnej a klient se identifikoval jako ICQ 2000 build či co...
Jinak toto chytla mladá /sem to tu jednou řešil / a QIP ji hlásilo : záměna účtu nebo hesla.
Taky byl někdo online/neviditelnej a klient se identifikoval jako ICQ 2000 build či co...
Ey dík moc.. už mi to koečně jede.. já sem si to heslo skoušel změnit aji včera ale pořád mi to házelo nějaky erorr.. a teď konečně to jede.. Díkec
baram: Podle hlášky: byli jste omezeni a dočasně zablokován účet bych řekl něco jiného. A co, to je snad jasné: kvůli používání alternativních klientů na protokolu ICQ byl účet zablokován, snad jen dočasně ... ? 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 1294
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
07 led 2025 14:15