Odcizení fotky na Facebooku (?) Vyřešeno
Re: Odcizení fotky na Facebooku (?)
Když už chcete být mermomocí na Facebooku, tak jedině s vymyšlenými daty od A po Zet.
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
No,to by jistě nějak šlo..Ale stojí mi to zato?
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
Jo ale kdo tě potom pozná pod jménem Pepa Novák a s fotografií Madony? 

Just Fucking Google It!
liborek: Nestojí. Stačí PC - HELP
Jsem se díval na fórum Živě. Tak běs a děs. Lži a cenzura. Vždy se ptají pár dnů před nedělí na určitý software. Nedávno tam bylo pochlubte se, co používáte za manažer klávesových zkratek a software na myší gesta (vždy se o tom pak zveřejní v neděli článek). Tak jsem upozornil na Hot Virtual Keyboard a Sensiva - Symbol Commander, trochu o nich poreferoval, nahodil pár obrázků, videa a odkázal jsem na svou recenzi zde na našem fóru. A co myslíte, že se stalo? Za chvíli koukám, že mi smazali odkaz na tu mou recenzi. Tak jsem zase vše smazal s textem, že jsem tip musel smazat kvůli vymazání linku na mou recenzi. A toto zmizelo asi za den.
Nedovedu si představit existenci na takovém nesvobodném fóru, který vám vymaže i link na vaši vlastní recenzi. Jako bych zde na fóru dal tip na nějakou zajímavost a za chvíli by mě tu smazali link. Dovedete si něco takového představit?
petaq: To nevím, ale pro případ, že bych se někdy na FB registroval si zamlouvám nick Fantomas

Jsem se díval na fórum Živě. Tak běs a děs. Lži a cenzura. Vždy se ptají pár dnů před nedělí na určitý software. Nedávno tam bylo pochlubte se, co používáte za manažer klávesových zkratek a software na myší gesta (vždy se o tom pak zveřejní v neděli článek). Tak jsem upozornil na Hot Virtual Keyboard a Sensiva - Symbol Commander, trochu o nich poreferoval, nahodil pár obrázků, videa a odkázal jsem na svou recenzi zde na našem fóru. A co myslíte, že se stalo? Za chvíli koukám, že mi smazali odkaz na tu mou recenzi. Tak jsem zase vše smazal s textem, že jsem tip musel smazat kvůli vymazání linku na mou recenzi. A toto zmizelo asi za den.
Nedovedu si představit existenci na takovém nesvobodném fóru, který vám vymaže i link na vaši vlastní recenzi. Jako bych zde na fóru dal tip na nějakou zajímavost a za chvíli by mě tu smazali link. Dovedete si něco takového představit?
petaq: To nevím, ale pro případ, že bych se někdy na FB registroval si zamlouvám nick Fantomas

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 18
- 4906
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
27 čer 2024 23:25
-
-
Jak Facebooku zatrhnout sledování aktivity mimo Facebook? Příloha(y)
od Milovník soukromí » 27 pro 2024 01:13 » v Vše ostatní (bezp) - 8
- 6241
-
od mmmartin
28 pro 2024 21:16
-
-
- 0
- 4023
-
od Kincl6
05 srp 2024 19:45
-
-
Bitová kopie poškozené SD karty - náhledy OK, fotky ne Příloha(y)
od simio.simsoft » 18 pro 2024 21:59 » v Problémy s hardwarem - 1
- 2747
-
od petr22
18 pro 2024 23:15
-
-
-
Ve složce stažené soubory zmizely fotky a videa- jak je zachránit?
od Ondras66 » 03 kvě 2025 19:28 » v Windows 11, 10, 8... - 3
- 4284
-
od petr22
05 kvě 2025 14:38
-
Zpět na “Komunikace na internetu”