Založit facebook ano nebo ne? Vyřešeno

Jakékoliv komunikační nástroje jako Skype, ICQ, Windows messenger...ale i různé diskuze, chaty…

Moderátor: Mods_senior

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Založit facebook ano nebo ne?

Příspěvekod memphisto » 28 srp 2011 00:13

Jo a bacha na matku :lol:

Tommy4: taky jsem byl ze začátku plný nadšení a optimizmu, že najdu staré kamarády.. Našel jsem, ale upřímně bych byl raději, kdybych nevěděl, co se z nich stalo... No a ti, co vypadali normálně se pak projevili na zdi. A to nejsou malé děti... Dospělí lidé, ale totálně propadli zveřejňování jakýchkoliv koko***
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Reklama
SHAGOHOD
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod SHAGOHOD » 28 srp 2011 00:21

OMG Tady všichni proti fejsbuku, tak si ho nezakládejte, smažte si ho a nechcte ho bejt ! :O

BTW doufám že to s tim 5. listopadem je jen FAKE
KOMP: Deska: ASUS Commando *** Procák: Intel Core 2 Quad Q6600 2,4Ghz + Freezer Xtreme *** Grafa: AMD Radeon HD 6850 WindForce 1GB GDDR5 *** RAM: 8GB DDR2 800Mhz *** Zvukovka: Creative SB X-Fi Xtreme Gamer *** Disk: SAMSUNG 1500GB + WD VelociRaptor 74GB *** Zdroj: XILENCE 800W Gaming Edition 80+ Bronze *** Monitor: ACER GD245HQ (3D)

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 28 srp 2011 00:25

Kdybys raději uvedl argumet proč ho založit a nějaké poznatky... Tohle umí napsat každý... :roll: Dotaz byl jasný! Založit či nezaložit?
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

SHAGOHOD
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod SHAGOHOD » 28 srp 2011 00:27

Založit

/no vidíš a ani to nebolelo.memphisto
KOMP: Deska: ASUS Commando *** Procák: Intel Core 2 Quad Q6600 2,4Ghz + Freezer Xtreme *** Grafa: AMD Radeon HD 6850 WindForce 1GB GDDR5 *** RAM: 8GB DDR2 800Mhz *** Zvukovka: Creative SB X-Fi Xtreme Gamer *** Disk: SAMSUNG 1500GB + WD VelociRaptor 74GB *** Zdroj: XILENCE 800W Gaming Edition 80+ Bronze *** Monitor: ACER GD245HQ (3D)

Shadowhacker
nováček
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Shadowhacker » 28 srp 2011 05:35

Hm,proč tady všichni odsuzujete FB? Já ho taky nemam,měl jsem,smazal jsem ho,ale přemýšlím jestli si ho nezaložit,jsem odpůrce takovej..
Ale,vemte si,proč nadáváte do Facebooku,když to je jen Sociální síť,neudělali z ní snad lidi to,co je dneska? Můžou snad za to lidi,že se z toho stala taková blbost.. FB..
Nezaložit :evil:

faraon
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod faraon » 28 srp 2011 08:23

Poslední dva komixy na http://www.root.cz/ se tomuhle tématu věnovaly, takže:

automaticky-sdilena-radost.png

facebook-je-fuj.png

A za sebe říkám: obloukem se tomu ústavu vyhni!
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!

(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)

Peťa
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Peťa » 28 srp 2011 10:07

Děkuji za názory:) ani jsem jich tolik nečekal. Ještě budu muste popřemýšlet...

Owner
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Owner » 28 srp 2011 10:41

Na Facebooku jsem založil fake accout kvůli založení fan stránky, ale jakmile se mi vytvořil účet, tak jsem to opět smazal. Nepřehledné, divné a strašně pomalé rozhraní prostě není ono. :D Ikdyž na tom někdo je, dám na web akorát +1,Tweet a Like tlačítko. Bude alespoň klid.
Spíše ti doporučím G+.
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12

Peťa
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Peťa » 28 srp 2011 12:31

Tak určitě vás zajímá výsledek.. Udělal jsem to :lol: Dal jsem si termím do Vánoc, kdy zjistím jestli je pro mě fcb užitečný a jestli si účet nechám. Uvidí se...

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 28 srp 2011 13:27

Necháš. jakmile jej jednou založiš, tak už jej nezrušíš :smile: A když jej zrušíš, tak stejně zůstane na serveru (případně, že by ses chtěl vrátit) :smile:

tux
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod tux » 28 srp 2011 13:32

No já si ho založil minimálně 5x a hned ho zrušil, jse se jen chtěl kouknout jak to tam vypadá :-D
A že tam zůstane není pravda, zůstane ale já se na něj nedostanu. Jedině že bych ho deaktivoval ale to nemá se zrušením nic společnýho.
Just Fucking Google It!

Funstorm007
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Funstorm007 » 28 srp 2011 13:40

Přesně tak, FB má nejednu nevýhodu. Tou hlavní je však závislost, které už propadlo hodně lidí. Zprva se tam budeš chodit "jen podívat", nebudeš mít moc přátel, což se na FB dá rychle změnit ve stovky až tisíce. Pak budeš mít nutkání číst statusy svých přátel, přidávat se do skupin a odpovídat ta ty dementní otázky. Co se stane pak už ti ani nemusím říkat, jsi už na FB tak se tam trochu porozhlédni a uvidíš sám...

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Komunikace na internetu”