Ahoj,
Mám menší problém s komunikačních klientem jménem Skype. Po koupi nového notebooku jsem se rozhodl, že si nainstaluji skype, abych nemusel telefonovat jenom přes telefon a taky k tomu mohl využít i webkameru. :)
Bohužel mám také spousty kontaktů z Facebooku, takže jsem připojil Facebook do Skypu. Nejprve se Skype vůbec nechtěl připojit, ale po restartování PC se problém vyřešil. Nyní je skype připojený ale problém je s chatem. Pokud napíšu některému kontaktu z Facebooku, tak mi skype stále tvrdí, že zprávu odesílá a i přesto, že na Facebooku už zpráva je a už mám i odpověď, tak si Skype pořád myslí, že zprávu neodeslal.
Nevíte, zda se dá tento problém nějak odstranit?
Děkuji :)
Dodatek: Tak teď jsem si všiml, že Skype zprávu pořád odesílá proto, že si myslí, že kontakt je offline i přesto, že mi ho zobrazuje v seznamu jako online.
Skype a Facebook
- Fargotroniac
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Pohlaví:
Re: Skype a Facebook
Of nebo on s tím nemá mnoho společného. Odinstaluj Skype, pročisti PC Cleanerem včetně registrů a nainstaluj jinou verzi.
- simio.simsoft
- Level 2
- Bydliště: Blovice, Plzeňský kraj, CZ, EU, Europa, Earth, Solar System, Milky Way, Space
- Pohlaví:
- Stav:
Myslím si, že je to Chyba Skypu. Já mám totiž ten samý problém jako ty. A na všech 3 počítačích.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Taky se přidám. Nejde mi spustit skype. Jediné, co se stane je, že se spustí úvodní obrazovka skypu, ale nic víc. Program se nepřihlásí, jenom na mě čumí prázdný úvodní okno. Už jsem zkoušel všechno, přeinstaloval jsem to, ccleaner a zkoušel jsem i verzi portable, ale všechno stejný:(
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Facebook - stránky se nezobrazí Příloha(y)
od Hoff » 18 říj 2024 10:17 » v Internet a internetové prohlížeče - 9
- 4604
-
od Hoff
Zobrazit poslední příspěvek
19 říj 2024 09:25
-
-
-
Jak Facebooku zatrhnout sledování aktivity mimo Facebook? Příloha(y)
od Milovník soukromí » 27 pro 2024 01:13 » v Vše ostatní (bezp) - 8
- 6237
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
28 pro 2024 21:16
-
Zpět na “Komunikace na internetu”