Skype - nejde se prihlasit

Jakékoliv komunikační nástroje jako Skype, ICQ, Windows messenger...ale i různé diskuze, chaty…

Moderátor: Mods_senior

Solymr
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Skype - nejde se prihlasit

Příspěvekod Solymr » 13 pro 2013 14:14

Problem je jednoduchy, mam novy notas s win8, nainstaloval jsem skype a po zadani jmena i hesla se nejde prihlasit, pricemz pri zadani stejnych udaju do stolniho pc prihlaseni probehne bezproblemove..

Na notasu zadam udaje a dam prihlasit, dlouho nacita takove modre kolecko a nad nim Prihlasuji a pote to napise: Skype se nemuze pripojit. Prosim, zkontrolujte vase pripojeni a opakujte prihlaseni. K wifi jsem pripojen a funguje bezproblemove, coz zjistim pri surfovani na netu atd...Neni nekde v nastaveni notasu neco, co bych mel zmenit? Vim, ze pri instalaci tam na me vyskocilo neco..a uz si nepamatuji co jsem dal...

Reklama
zdenda204
Level 2
Level 2
Stav:

Re: Skype - nejde se prihlasit

Příspěvekod zdenda204 » 13 pro 2013 14:31

Máš obyčejný desktop Skype, že?
Podle toho co píšeš je možné že jsi mu zakázal přístup přes FireWall.
Tedy Ovládací Panely > Brána Windows FireWall > Povolit aplikaci nebo funkci průchod bránou Windows Firewall.
Tam si najdi Skype a mrkni jestli není zablokovanej.

Solymr
nováček
Stav:

Re: Skype - nejde se prihlasit

Příspěvekod Solymr » 13 pro 2013 14:48

Takze v tabulce Povolene aplikace a funkce mam 2x Skype (netusim proc) a tam u obou moznost na odkliknuti (fajfka) + vpravo Privatni i Veřejná - takže má byt zaškrtlé vše?

Edit: Stahl jsem snad jeden z nejnovejsich Skypu 6.11. ze Slunecnice (taky 37 MB), z Ulozto 4.2. 22MB a ten ze Slunecnice jsem rozjel, resp. se dokazal prihlasit.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Nemůžu se přihlásit do X.
    od Kopusek » 07 led 2025 13:58 » v Komunikace na internetu
    3
    1294
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    07 led 2025 14:15

Zpět na “Komunikace na internetu”