petr22 píše:Opakuji - zaloz si zdarma internetove stranky a zverejni na nich presne to, co bylo na FB.
Na smazani stranek by melo byt nutne soudni rozhodnuti, nestaci aby kamarad zavolal kamaradovi.
Myslím, že nemusí. Doména může být zablokována samovolně bez soudního povolení jen z rozhodnutí nějakého úředníka či policie. Zrušena asi ne ale blokována ano. Netuším už kde jsem to slyšel. Ale vím, že ten zdroj byl kvalitní ne jen jedna paní povídala. Jinak když si to dám na svou stránku někam tak to nic moc neřeší, protože nevlastním stránky s nějakým vyšším přístupem a když mi jsou blokovány místa, kde se vyskytují další lidé tak nemám ani jak oslovit někoho aby se na stránky podíval. Další věcí co zase vím je, že lidé většinou věří těm, kdo šíří hoax než lidem, kteří šíří to co se reálně děje. To co se reálně děje není tak zajímavé nebo "nabušené" jako to co se několikrát otočí, vynechá pozitivní zveličí negativní, apod. Něco podobného jako začal tu ten uživatel. Už s tím mám nějakou zkušenost. Lze to tak dělat na více úrovních. V případě partnerského vztahu není problém i z běžného scházení dělat pro okolí nebezpečné pronásledování, když je matkou pracovnice ze sociálky, aby naplňovala to k čemu je vede úřad a lidi kolem ní, aby byla někým. V návaznosti na ten systém jak funguje. To, že má někdo vztah se těmi lidmi u u vlastních dětí nebo z náhradní rodinné péče zneužívá jako co "zaprodat" a ne jako poskytnutí nějakého prostoru pro fungování. I v těch dětech nejen rodinách sociálních expertů jsou určité "sociální pojistky", z výchovy, aby se to pak podělalo ve chvíli kdy to reálně má význam a hlavu a patu a není to jen o stání u ledničky a komentování jak jsou párky moc studené či teplé, či zda jsou dostatečně načechrané záclony, apod... Věci pak jsou jen sociální divadlo, které si "občané platí". A hlupáci na to ještě kývou, protože žijí v tom, že jakékoliv "dát někomu na hubu" je to jediné co tvoří jejich život, protože sami nejsou schopni kvůli čemu takto žijí s těmi kdo to reálně vytváří řešit. A trh to není schopen ani regulovat.
V první řadě dochází o odříznutí od přátel, od majetku, od školy, od práce, od partnera/partnerky, od rodiny a tyhle další co člověk má, jako účty na netu, další lidi z netu, apod. tak jsou jen takové "na zavření huby". To co se děje nikdo neřeší a když, tak je to větššinoui, že ty lidi toho člověka staví do pozice, aby je o něčem přesvědčoval ne proto, že by to bylo třeba ale protože jsou sodst líný, aby zvedli zadek a taky šli něco dělat ale že koukají sbírat informace a zvednout zadek jen aby šli někomu něco zničit, nebo aby to co nasbírali jinde prodali. Pokud to tomu člověku vadí, nemají problém oslovovat ani policii a ta pokud je to člověk s pravomocí začne na ukázání ty lidi i demolovat. Nebo pokud dělá 90% dobra a 10% nedobra, tak osloví své privátní právníky, přes ty to různě přemotají... kde se snaží dělat a provokovat a celé tohle otáčet.. kd epak osloví právník státního zástupce, ten dá pokyn policii a té je jedno a klidně jde a zabije, nebo jinak jedná. Když je to na jiné úrovni tak jinak, přes známosti, apod. Jinak to ani nefunguje. Tak to lze i s prací... i z kažodenního chození do práce není problém třetími stranami dělat že je člověk nemocný workoholik aniž by byl v práci přes časy, nebo "podčasy"... větší vliv má to, že má někdo další práci a to, že jsou věci v pořádku se záměrně ignoruje. Nebo z toho snaží dělat špatné. Ve finále i když dojde k napadení přímo na terminálu MHD a kolem je několik stovek lidí, tak nikdo ani policii nezavolá, nebo nezasáhne, apod. Další věci fungují obdobně. Není problém to, že člověk něco dělá blbě, dobře, apod. ale mnohem více to, že o tom člověku někdo ví. Lidi v tomto fungují jako pošahaný automat. Už jen když vstopuíte třeba někam na úřad a nic o vás neví. Už jen to, že "protože vás neznáme" slouží jako argument k tomu, že někdo někoho nějak omezí, nebo napadne. Aniž by reálně ten člověk něco provedl. Není zajištěn a ani ponechán prostor pro to, aby člověk fungovat mohl. Nemá to ochranu, nebo podporu, apod. Něčí prostor fungování, včetně i jen kontaktu s rodinou, apod. se odkolím bere jen jako nástroj pro to, aby se vědělo na co útočit. Respekt? Před ničím a nikým. Ani nemají pud sebezáchovy.
Dodatečně přidáno po 3 minutách 2 vteřinách:ITCrowd píše:tf-cz: Pravidla jsou pravidla.
Když tě nepustí na hokej s flaškou, můžeš se klidně obrátit na evropský soud a bude ti to prd platné. Pokud se ti to nelíbí, vždycky máš možnost tam nechodit. A to ber i jako návod, co se týče tohoto fóra.
A JegenaJK tě slušně požádal, aby sis založil nové téma. To lze jen stěží považovat za šikanu

No, když byste opět nevybíral a nepředurčoval dalším lidem jako dělali tři lidé před vámi (včetně toho který tohle celé vyprovokoval) z textu jen část, ale reagoval na ten zbytek kde VYSĚTLUJI A UVÁDÍM i proč tak by to možná nebyl takový paskvil, jaký z toho veřejně děláte.
Stejně tak kdyby nebylo u policie hejno kok*tů, které sedí někde na zadku a místo toho aby to co tu veřejně děláte považovalo při nejmenším za trestný čin. A moderátor, který mi smazal příspěvky v původním tématu kde hned po tom co tohle začalo kde jsem hned v tom počátku žádal o to, aby někdo vytočil linku 158 a nahlásil situaci policii. Mohlo se to vyřešit, nikdo by to mezitím nepřekrucoval, apod. policie by vyšetřila toho pána co to tu celé vyprovokoval a měli by to celkem jednoduché. Teď se do toho vměšují další tři lidé (kteří různě překrucují co se dělo, či děje) a nevím proč za toho původního přebíráte dobrovolně zodpovědnost. Problémy budete mít vy a ne ten co to vyvolal. V praxi se s tím setkávám nejen tady. Ten kdo někoho vyprovokoval, aby někoho zabil nikdy ani po sedmi letech neměl z toho jakýkoliv postih a měl ho ten kdo nevěděl ani o co pořádně jde, jen že se nechal zblbnout těmi předchozími a reagovali na jakýsi obecný dojem, nebo na jakási "pravidla", které určil někdo třetí a ten třetí z toho měl reálně zisk. Jinak nic proti pravidlům nemám, pokud mají hlavu a patu. V tomto případě však říkám, že hlavu a patu nemají a už jsem uvedl i proč. Ve smazaných částech jsem se ptal moderátora, proč si myslí, že toto pravidlo je dobré nebo proč vlastně existuje. Neodpověděl mi. Takže jsem prezentoval proč si myslím, že je nedobré já. Nesouhlasit s tím můžete ale řešte to pak s tím kdo tak určil, protože já jsem nedefinoval jak ta pravidla tak stejně tak jsem nedefinoval to, kvůli čemu jsou "špatná". Proč útočíte, nebo stavíte do jakési pozice nátlaku, či že mám cosi vám vysvětlovat já??? Já jsem snad určil, že když se založí nové téma je to ohledně IT horší, než když se reaguje ve stejném, když je to dané věci? Jakým právem "útočíte" nebo tento váš směr směřujete na mne??? A policie dělá co? proč to stále neřeší?
Pro srovnání, když toto bylo na jiném fóru došlo k několika vraždám. Následovalo to co jsem popisoval před chvílí. Problémy měli ti, kteří se nechali vyprovokovat. Ti, kteří toto vyprovokovali tak jsou stále na internetu a v činnosti dále pokračují jen s jinými lidmi.
Jen během tohoto textu co jsem psal došlo v mém okolí k napadení zkrze tento přístup lidí. Byl jsem na místě křičel 15 minut policie pomoc. Nikdo nezavolal, nikdo nereaguje. Kolem lidí celkem dost. Útočník dosáhl svého a zdrhnul. V jiných případech běží rovnou za policí a volá pomoc pomoc, někdo mne pronásleduje. Policie ještě útočníkovi poděkuje a zajistí toho koho poškodil. I když se to pak vysvětlí, je poškozený ten kdo nic neprovedl a ten kdo provedl si ještě přizývá kamarády. Klidně lze tak legálně i vraždit neomezeně po neomezeně dlouhou dobu. Stejně jako v jiné úrovni zde můžete takto něco rozvracet, napadat, povyšovat se, aj. Jak vidíte, ani moderátor kterékoliv jiné osobě co to dělala nenapsal (konkrétně dvoum lidem). Tomu prvnímu pánovi (co mi reagoval v jiné větvi, že píši v tématu založeném před rokem) a uživateli ITCrowd. Mě píší a staví mne do pozice, abych něco stále vysvětloval. Jediný petr22 se snaží držet tématu. Ze tří lidí jeden. Moderátoři děláte něco jiného než mažete příspěvky a zakládáte i útoky či jednání užvatelů alias hájíte i takovéto chování na vybraných (nekterých) nesmyslných pravidlech?? Nebo co se tu vlastně koná. Já jsem sem přišel s dotazem a nějakou zkušeností v IT věcech. Místo lidí, na které byl dotaz směřován se do tří minut ozval někdo kdo v tom tématu ničím nepřispíval a začal mne osočovat co si dovoluji vlastně psát do tématu rok starém, přitom stále aktuálním a mnohem více než před rokem, protože z toho co vím tak Facebook přímo na tohle udělal i akci, kde se rozhodl zaměřit na mazání účtů uživatelů. Byl by mi někdo tak laskav a sdělil mi o co tady jde??????????????????????????? Já to netuším, jen vidím co nejen ten člověk dělá s dlašími některými samozvanými bossy tohoto fóra z řad uživatelů. Pokud si tu neumíte sjednat pořádek tak mi zrušte účet. Policie je neschopná s tím něco dělat na veřejných prostředcích zablokovat veřejné napadání někoho. Vy taky. K čemu tady tedy mám být když se tu nedá v klidu ať s pravidly či bez nich racionálně řešit nějaká záležitost kvůli které jsem sem přišel??
OPAKOVANĚ ŽÁDÁM OSTATNÍ ČLENY FÓRA, ABY VYTOČILI LINKU 158 A NAHLÁSILI VZNIKLOU SITUACI.Stejně tak žádám, aby mne jakýkoliv z těch dvou pánů nekontaktoval. A aby si zde moderátoři či admini udělali pořádek. Pokud to odmítáte, tak mi zrušte účet, protože takovéto veřejné vystupování ostatních odmítám a podporovat nebudu. Buď se tu budu V KLIDU věnovat lidem co potřebují pomoct či poradit nebo lidem kde já potřebuji poradit či pomoct. Není-li zde to schopen respektovat ani administrátor či některý moderátor tak si i vaše pravidla strčte za klobouk. Jsou k ničemu zase v jiných věcech než jsou věci ohledně toho do jaké větve kdo píše.