za život mám více emailových schránek u různých poskytovatelů (Seznam, Gmail, Outlook…). Samozřejmě abych se „neupřihlašoval“ využívám takovou tu službu co nabízí Gmail i webová verze Outlooku, že to stahuje přes POP3 nebo IMAP poštu i odjinud a vše mám na jednom místě, případně mám nastaveno přeposílání na mou primární adresu. Toto mi mimořádně vyhovuje a vše mám pod jednou střechou. Ovšem bohužel občasnému přihlášení do schránek se nevyhnu.
Bohužel zvláště u Seznamu, jelikož když něco spadne do spamu (docela často i důležitého), nereaguje tato zpráva ani na žádný filtr, ani nejde nějak stáhnout do jiné schránky (stahuje se pouze inbox). Např. u Gmailu lze do přeposílání zahrnout i spam složku, totéž webový Outlook. Pouze u Seznamu jsem na to nepřišel jak.
Co vím, tak POP3 stahuje vždy jen inbox, ale dočetl jsem se, že IMAP stahuje více složek (logicky musí, třeba na desktopový Outlook atd.). Chtěl jsem se zeptat, neznáte nějakou webovou poštovní schránku či službu (i placenou), která by stahovala přes IMAP veškerou poštu, včetně junk folder a poté ideálně to přeposílala na můj mail, nebo alespoň zaslala notifikaci?
Zkoušel jsem všechny tuzemské poskytovatele (Centrum, Atlas atd.),dále Zoho, Proton, Gmail (jen POP3 stahování), Outlook.com (IPAM ale bez junk folder). Třeba někdo nějakou šikovnou službu znáte. Řešením by mohlo také být nechat doma na počítači běžet desktopový Outlook s aktivním pravidlem, ale to bych musel mít počítač neustále zapnutý.
Velice děkuji za návrhy a snad mi budete ochotní poradit, uvedl jsem se zde nedávno trochu jako lama.

Přeju hezký den.