Zdravím, potřebuji poradit, naistalovala jsem Skype, a nejde mi vyladit zvuk, neslyším vůbec nic, nevím, jestli nemám i špatně zapojená sluchátka, nebo jestli je problém i ve Windows, ale mám Windows Vista, to by snad mělo jít.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
spusť skype-nástroje-nastavení, pokud máš zvukovku realtek tak to bude vypadat takhle,pokud jinou tak podobně.
Naposledy upravil(a) memphisto dne 26 pro 2007 11:29, celkem upraveno 1 x.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Sluchatka se standartne zapojujou. mikrofon do ruzove diry a ten druhej jack do zeleny. Zajdi do ovladacich panelu a tam najdi ikonku zvuky. Hned v prvni zalozce klikni na upresnit a pak si tam pohraj s tema hejblatkama, je mozny, ze mas vsechno na nule.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Zpět na “Komunikace na internetu”