Ahojte, potřeboval bych se kouknout na moji nedávnou historii ICQ 7.2, ale nemůžu ji nalézt nikde.
Nalézám pouze historii asi tak do listopadu 2010....normálně přes C:/Documents and settings/uživatel/data aplikací/ICQ/číslo účtu/messages
Jak ale říkám, historie za poslední cca 2 měsíce tady není. Možná je to tím, že jsem si aktualizoval icq na právě verzi 7.2.....historii mám stále spuštěnou, takže by se někde ukládat měla.
Prosím tedy o to, kde mám historii od ICQ 7.2 najít???
Moc díky
Historie ICQ 7.2 na XP
-
- Pohlaví:
Re: Historie ICQ 7.2 na XP
A když klikneš pravou myší na kontakt a vybereš zobrazit historii tak také nic?
Na tohle jsem úplně zapomněl.....tohle jde, ale akorát se mi takhle zobrazí historie jenom za cca poslední měsíc.
Ahoj, prosím o zodpovězení dotazu.
V ICQ 7.2 jsem si smazal historii přímo přes rozhraní zobrazení historie. Označil jsem vybrané zprávy v Historii a dal Delete.
V souboru Messages.qdb však po otevření textovým editorem (F3 v Total Comander) vidím, že tam ty zprávy jsou. Ovšem toto zobrazení je značně nekomfortní, zprávy jsou různě fragmentované a je tam spousta jiných znaků. V SQL prohlížeči se mi to už taky nezobrazí.
Existuje nějaká možnost jako ty zprávy nějak přijatelně zobrazit?
Díky
V ICQ 7.2 jsem si smazal historii přímo přes rozhraní zobrazení historie. Označil jsem vybrané zprávy v Historii a dal Delete.
V souboru Messages.qdb však po otevření textovým editorem (F3 v Total Comander) vidím, že tam ty zprávy jsou. Ovšem toto zobrazení je značně nekomfortní, zprávy jsou různě fragmentované a je tam spousta jiných znaků. V SQL prohlížeči se mi to už taky nezobrazí.
Existuje nějaká možnost jako ty zprávy nějak přijatelně zobrazit?
Díky
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
To Wade:
Já mám v historii zprávy asi za poslední 3 měsíce a u některých mám dole odkaz "Zobrazit starší zprávy" Aktualizoval jsem už asi 3x a mám verzi 7.4. Je možný, že sis nedopatřením vypnul ukládání historie.Mužeš ještě zkusit funkci "přejít na datum" v záhlaví historie.
To analfabet:
Založ si vlastní téma. Tady se řeší každý i podobný problém samostatně.
Já mám v historii zprávy asi za poslední 3 měsíce a u některých mám dole odkaz "Zobrazit starší zprávy" Aktualizoval jsem už asi 3x a mám verzi 7.4. Je možný, že sis nedopatřením vypnul ukládání historie.Mužeš ještě zkusit funkci "přejít na datum" v záhlaví historie.
To analfabet:
Založ si vlastní téma. Tady se řeší každý i podobný problém samostatně.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Hry na ICQ 7.2 na XP
Ahojte chtěla bych se zeptat,proč mi nejdou hry na icq 7,2 Xp?? Jako myslím to tak,když mi někdo pošle hru tak s emi tam ukáže: Jejda při otevrírání XTRAT došlo k problému,nevíte co stím??..prosíím pomozte mi..
Zpět na “Komunikace na internetu”