Prodám PC - možno i na části.. Vyřešeno

Prodej hardware (počítače, monitory, tiskárny, součástky atd.)

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Tomina
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Prodám PC - možno i na části..

Příspěvekod Tomina » 26 říj 2013 15:12

Zdravím přátelé, z důvodů stěhování a potřeby notebooku jsem se rozhodl prodat své velmi pečlivě navržené PC. Sice není nejmladší (má cca 3 roky), ovšem navrhoval jsem jej s vizí, aby bylo dlouho výkonné a snadno rozšířitelné, což se mi částečně povedlo. Inzerát překopíruji z Aukra ať to nemusím vypisovat:

Nabízím perfektní, výkonné stolní PC s potenciálem. Počítač byl složen z nejkvalitnějších dílů a výhradně značkovými. Tedy žádné neznačkové zdroje s pochybnou účinností, či levné taiwanské RAMky. Počítač je starý cca 3 roky, ovšem byl navržen pro budoucnost. I po 3 letech je vybaven velmi kvalitními a výkonnými komponenty. Mnoho levných PC má ústupky ve formě slabých procesorů, uškrcených RAM s mnoha GB ovšem nízkými takty, či nekvalitní skříně s nedostatečným větráním. Pouze mé PC je postaveno z toho nejlepšího, co tehdy bylo. Prodávám jen kvůli potřebě notebooku, jelikož se stěhuji do jiného města a stolní PC již neupotřebím. Nechme mluvit parametry:

CPU: AMD Phenom II X4 955 s taktem 3200 MHz + kvalitní těžký chladič s heatpipe
RAM: Kingston 4 GB s taktem 1333 MHz a pasivními chladiči
HDD: Systémový a velmi rychlý 80GB WD Velociraptor s 10.000 ot./min. + Datový WD 500GB
Deska: Gigabyte GA-880GMA-UD2H - HDMI, USB 3.0
GPU: integrovaná ATi Radeon HD 4250 (zvládá hry jako Mafia, GTA SA, apod.)
Zdroj: Seasonic 500W, certifikace 80+
Vypalovačka DVD značky LG
Skříň: Cooler Master se třemi 120mm větráky - perfektní airflow i v letních vedrech

Původní cena 14 tis. Stačí dokoupit oddělenou GPU typu HD 7770 (cca 2.500,-) a máte herní PC pro nejnovější, náročné herní tituly a klid na duši na dalších min. 4 - 5 let..

Fotky zde: http://chinessescooters.rajce.idnes.cz/ProdejPC/
Cena: dohodou

Reklama
Uziv00
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Prodám PC - možno i na části..

Příspěvekod Uziv00 » 27 říj 2013 05:58

Pouze mé PC je postaveno z toho nejlepšího, co tehdy bylo.

Obávám se, že o tomto tvém tvrzení lze s úspěchem pochybovat. Neboli - kdo lže, ten krade, trhá muchám nožičky a žere dětem svačiny. A ještě nevrací pytlíky!
A jen pro srovnání - PC před třemi lety - přesněji pořízeno v listopadu 2010:
viewtopic.php?f=40&t=58316&hilit=+intel
s malými rozdíly:
- case cooler master (noctua se do airenu nevešla)
- SSD 120 GB
- MB Intel Kingsberg DP55KG (to bylo skutečně nejlepší co intel tehdy do desktopů měl)
- a GK nvidia 460

jaylow
nováček
Stav:

Příspěvekod jaylow » 27 říj 2013 13:48

Zdravim, nehledě na výrok:) beru phenoma, řekni si cenu :)
/ CPU: AMD Athlon II x3 455 (unlockable 4 core) / GPU: Gigabyte GTX560 OC 1G DDR5 / MOBO: Gigabyte MA-785GMT-UDH2 / RAM: 2x 4GB Kingston DDR3 @1333MHz / OS: Win 7 Ulti 64bit / PS: Evolve Pulse 450W

Tomina
Level 5.5
Level 5.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Tomina » 28 říj 2013 10:29

ITCrowd: srovnávejme prosím cenově. Před třemi lety ses za SSD pěkně prohnul a naprosto zbytečně. Ten výrok je přejatý z Aukra, kde se prodávají naprosté kšunty, takže ve srovnání s nimi je můj naprosto perfektní ;-)

Já byl vždy na AMD, čili nedokážu odcenit Intelovské sestavy. Jak jsem již napsal, stačí přidat GPU a je to herní PC, protože samotný základ je velmi kvalitní. Například CPU je ještě dnes velmi horké zboží, protože nově se AMD bohužel moc nepředvedlo..

Uziv00

Příspěvekod Uziv00 » 28 říj 2013 11:49

Lež je jednou lež a klamavá reklama je trestý čin. Howgh.

wattmetr
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Stav:

Příspěvekod wattmetr » 28 říj 2013 12:01

Tady nejsi na Aukru, takže je to o něčem úplně jiném. Tady se většinou bavíš s lidmi, kteří tomu rozumí. ;)
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...

Tomina
Level 5.5
Level 5.5
Stav:
Kontakt:

Re: Prodám PC - možno i na části..  Vyřešeno

Příspěvekod Tomina » 28 říj 2013 12:35

Přátelé, na platformě AMD se dozajista jedná o to nejlepší, co bylo. Pokud vám to dělá problémy, nekomentujte a nechte si svá moudra..do PC dělám přes 15 let a vím co si mohu dovolit napsat! Howgh :-)

Navíc, již mám zájemce o komplet, takže vyřešeno..

Zpět na “P: Hardware”