Zdravím přátelé, z důvodů stěhování a potřeby notebooku jsem se rozhodl prodat své velmi pečlivě navržené PC. Sice není nejmladší (má cca 3 roky), ovšem navrhoval jsem jej s vizí, aby bylo dlouho výkonné a snadno rozšířitelné, což se mi částečně povedlo. Inzerát překopíruji z Aukra ať to nemusím vypisovat:
Nabízím perfektní, výkonné stolní PC s potenciálem. Počítač byl složen z nejkvalitnějších dílů a výhradně značkovými. Tedy žádné neznačkové zdroje s pochybnou účinností, či levné taiwanské RAMky. Počítač je starý cca 3 roky, ovšem byl navržen pro budoucnost. I po 3 letech je vybaven velmi kvalitními a výkonnými komponenty. Mnoho levných PC má ústupky ve formě slabých procesorů, uškrcených RAM s mnoha GB ovšem nízkými takty, či nekvalitní skříně s nedostatečným větráním. Pouze mé PC je postaveno z toho nejlepšího, co tehdy bylo. Prodávám jen kvůli potřebě notebooku, jelikož se stěhuji do jiného města a stolní PC již neupotřebím. Nechme mluvit parametry:
CPU: AMD Phenom II X4 955 s taktem 3200 MHz + kvalitní těžký chladič s heatpipe
RAM: Kingston 4 GB s taktem 1333 MHz a pasivními chladiči
HDD: Systémový a velmi rychlý 80GB WD Velociraptor s 10.000 ot./min. + Datový WD 500GB
Deska: Gigabyte GA-880GMA-UD2H - HDMI, USB 3.0
GPU: integrovaná ATi Radeon HD 4250 (zvládá hry jako Mafia, GTA SA, apod.)
Zdroj: Seasonic 500W, certifikace 80+
Vypalovačka DVD značky LG
Skříň: Cooler Master se třemi 120mm větráky - perfektní airflow i v letních vedrech
Původní cena 14 tis. Stačí dokoupit oddělenou GPU typu HD 7770 (cca 2.500,-) a máte herní PC pro nejnovější, náročné herní tituly a klid na duši na dalších min. 4 - 5 let..
Fotky zde: http://chinessescooters.rajce.idnes.cz/ProdejPC/
Cena: dohodou
Prodám PC - možno i na části.. Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: Prodám PC - možno i na části..
Pouze mé PC je postaveno z toho nejlepšího, co tehdy bylo.
Obávám se, že o tomto tvém tvrzení lze s úspěchem pochybovat. Neboli - kdo lže, ten krade, trhá muchám nožičky a žere dětem svačiny. A ještě nevrací pytlíky!
A jen pro srovnání - PC před třemi lety - přesněji pořízeno v listopadu 2010:
viewtopic.php?f=40&t=58316&hilit=+intel
s malými rozdíly:
- case cooler master (noctua se do airenu nevešla)
- SSD 120 GB
- MB Intel Kingsberg DP55KG (to bylo skutečně nejlepší co intel tehdy do desktopů měl)
- a GK nvidia 460
Zdravim, nehledě na výrok:) beru phenoma, řekni si cenu :)
/ CPU: AMD Athlon II x3 455 (unlockable 4 core) / GPU: Gigabyte GTX560 OC 1G DDR5 / MOBO: Gigabyte MA-785GMT-UDH2 / RAM: 2x 4GB Kingston DDR3 @1333MHz / OS: Win 7 Ulti 64bit / PS: Evolve Pulse 450W
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
ITCrowd: srovnávejme prosím cenově. Před třemi lety ses za SSD pěkně prohnul a naprosto zbytečně. Ten výrok je přejatý z Aukra, kde se prodávají naprosté kšunty, takže ve srovnání s nimi je můj naprosto perfektní 
Já byl vždy na AMD, čili nedokážu odcenit Intelovské sestavy. Jak jsem již napsal, stačí přidat GPU a je to herní PC, protože samotný základ je velmi kvalitní. Například CPU je ještě dnes velmi horké zboží, protože nově se AMD bohužel moc nepředvedlo..

Já byl vždy na AMD, čili nedokážu odcenit Intelovské sestavy. Jak jsem již napsal, stačí přidat GPU a je to herní PC, protože samotný základ je velmi kvalitní. Například CPU je ještě dnes velmi horké zboží, protože nově se AMD bohužel moc nepředvedlo..
-
- Pohlaví:
Lež je jednou lež a klamavá reklama je trestý čin. Howgh.
Tady nejsi na Aukru, takže je to o něčem úplně jiném. Tady se většinou bavíš s lidmi, kteří tomu rozumí. 

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Prodám PC - možno i na části.. Vyřešeno
Přátelé, na platformě AMD se dozajista jedná o to nejlepší, co bylo. Pokud vám to dělá problémy, nekomentujte a nechte si svá moudra..do PC dělám přes 15 let a vím co si mohu dovolit napsat! Howgh 
Navíc, již mám zájemce o komplet, takže vyřešeno..

Navíc, již mám zájemce o komplet, takže vyřešeno..