Prodám 4k televizi, je stará zhruba 4 měsíce. Důvodem prodeje je nevyužití, občas si pustím nějaký seriál, ale většinou stojí vypnutá. Jde o následující model: TCL U40S7606DS. Umí 3d a má hdmi 2.0, to nzamená že s nVidia grafikou 9 série můžete dosáhnout 60fps ve 4k, pokud ji připojíte k PC.
Stav televize je opravdu skvělý, vůbec nic jí není. Prostě ji jen skoro nepoužívám.
Co se osobních zkušeností týče, tak obraz považuji za velmi dobrý FULL HD filmy s vyšším bitratem mi na tom přijdou subjektivně lepší, než na srovnatelné FHD TV, dobré barvy i pozorovací úhly - není si na co stěžovat.
Zvuk: z integrovaných reporduktorů nic extra, ale s tím se dá asi počítat, hlavně málo basů, na druhou stranu externí jsem nepoužíval a na filmy je to v pohodě, samozřejmě je lepší to připojit k domácímu kinu.
USB playback: Funguje tak jak by měl, není si na co stěžovat.
SMART TV: Psaní na klávesnici přes ovladač je trochu utrpení a na youtube nefungují livestreamy, jinak funkční podle očekávání, možno připojit přes wifi, nebo kabel.
3D: Netestoval jsem s 3D filmem, konverze je takové zpestření, ale nic světoborného.
HSMI 2.0: Můj R9 290x umí bohužel jen 30fps přes hdmi, což je na hraní takové nic moc. Hrál jsem na tom zaklínače 2, nějak to šlo, ale přecijenom jsem dal přednost svému 27" monitoru s 2560*1440. Heroes VI na tom byli super. Ale na rychlejší hry je těch 30 prostě málo.
Dotazy zodpovím, obrázky pošlu.
CENU nabízejte.
Vzhledem k velikosti jen osobní předání Praha 4 - Chodov.
Odkaz na nějaké obrázky: http://uloz.to/xk5zxxSq/4k-tv-rar
P: 4K TV
- janekdeeste
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Re: P: 4K TV
Pardon za OT, ale když není obsah, tak se zdá 4k trochu zbytečná že? Bohužel marketingové manipulace vládnou světu :) Přeji brzký prodej
MB: ASUS TUF GAMING B550-PLUS - AMD B550 CPU: AMD Ryzen 5 5600 CPU FAN: Default RAM: Kingston Fury Renegade Black 32GB (2x16GB) DDR4 3600 CL16 SSD: Kingston SSD KC3000, M.2 - 1TB HDD: Seagate Barracuda 1TB CASE: Endorfy Signum 300 Air, TG, černá ZDROJ: Seasonic Focus (GX-550) - 550W GPU: ASUS AMD Radeon™ DUAL-RX6650XT-O8G, 8GB GDDR6
Zdravím,
za 1, foto vlož sem, vážně nikdo nebude nic stahovat z uložot.
A dále,jak je to se zárukou, kde byla koupena, má české menu?
za 1, foto vlož sem, vážně nikdo nebude nic stahovat z uložot.

A dále,jak je to se zárukou, kde byla koupena, má české menu?
No foto mě to sem vložit nenchá kvůli velikosti a teď moc nemám čas si stahovat nějaký program na konverzi. A v záruce není, je to koupené z ebaye a žádný záručák mi s ní nepřišel, asi by se to nějak udělat dalo, ale prodávám ji spíš jako bez záruky. České menu má.
--- Doplnění předchozího příspěvku (05 Čer 2015 15:31) ---
Samozřejmě dám záruku na odzkoušení, televize je v naprostém pořádku.
--- Doplnění předchozího příspěvku (05 Čer 2015 15:31) ---
Samozřejmě dám záruku na odzkoušení, televize je v naprostém pořádku.
ok, bez záruky - nemám zájem, velikost ti upraví server kam nahraješ foto.
Třeba http://www.jpeg.cz/ - nastavíš si tam požadovanou velikost a je to.
Třeba http://www.jpeg.cz/ - nastavíš si tam požadovanou velikost a je to.
Prodano, prosím o lock.
- janekdeeste
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Lockni si to sám a to zelenou fajfkou! GZ za prodej
MB: ASUS TUF GAMING B550-PLUS - AMD B550 CPU: AMD Ryzen 5 5600 CPU FAN: Default RAM: Kingston Fury Renegade Black 32GB (2x16GB) DDR4 3600 CL16 SSD: Kingston SSD KC3000, M.2 - 1TB HDD: Seagate Barracuda 1TB CASE: Endorfy Signum 300 Air, TG, černá ZDROJ: Seasonic Focus (GX-550) - 550W GPU: ASUS AMD Radeon™ DUAL-RX6650XT-O8G, 8GB GDDR6