Zdravím, sháním větráky Corsair Air Series Quiet Edition - ideálně bych rád sehnal 4x 140mm a 4x 120mm. Kompletnost balení je mi fuk, ale rád bych k nim bílé kroužky... Díky moc.
CPU: Intel Core i7-6700k 4,7GHz 1,35V CPU Cooler: BeQuiet! Dark Rock 3 GPU: MSI GeForce RTX 2080 GAMING X TRIO 8G MB: MSI Z170A Gaming M3 PSU: EVGA SuperNOVA G2 650W RAM: 16GB Kingston HyperX Fury Black DDR4 2666Mhz CASE: NZXT S340 Black/Red - custom HDD: Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB SSD: Intel 535 Series M.2 - 120GB
Ahoj, nevíte kde koupit nějaký custom kabely, který budou kompatibilní k tomu zdroji od Be quiet! PURE POWER 12 M 1000 W
Mám prosklenou skříň z boku a zepředu a tohle je poslední věc, kterou bych potřeboval vyměnit, aby počítač vypadal k světu....
Poslední příspěvek
Ty kabely Lian-Li jsou tzv. prodlužovací, takže jsou kompatibilní se všemi zdroji. Je třeba je zapojit na stávající kabely ze zdroje, ty původní se pak skryjí v pravé boční části a do prostoru MB se vyvede gumovou průchodkou jen ten RGB kabel....
a při zapojování front panelu je tam pouze zapojení power svitch a +- led. Chybí tam obvyklý HDD a reset kablík. Je fakt , že case nemá reset tlačítko. Je to v pohodě? Jsem trochu zmaten, pět let jsem PC neskládal.
Poslední příspěvek
To malé tlačítko je na přepínání RGB módů skříně (čelo).
Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda zdroj RM 850 2019 je kompatibilní s RTX 4080. Ptám se spíše ohledně kabelů, které jsou dodávány se zdrojem. Nechci riskovat poškození jak PSU, tak GPU.
Poslední příspěvek
Prosím, proč tady šířís své dojmy ?
Žádný konektor se nemá ohýbat a lámat, ty dráty za ním ať jsme přesní. To že některé to vydrží, na tom nic nemění.
Ten konektor je tady už dlouhou dobu a selhání je u 0.05% což je prostě a jednoduše chyba...
Ahoj, koupil jsem tuto skříň a budu kupovat, asi tyto větráky
Chci se zeptat jestli jsou větráky ok a kolik jich mám do skříně dát 7 - 10? pak jestli odvětrávání takto bude ok díky moc :-)
Poslední příspěvek
Vodník jako AIO asi jo, vodník custom rozdíl je a riziko je pouze pokud to dělá máslo a nedělá to pořádně.