Zdravím, sháním větráky Corsair Air Series Quiet Edition - ideálně bych rád sehnal 4x 140mm a 4x 120mm. Kompletnost balení je mi fuk, ale rád bych k nim bílé kroužky... Díky moc.
CPU: Intel Core i7-6700k 4,7GHz 1,35V CPU Cooler: BeQuiet! Dark Rock 3 GPU: MSI GeForce RTX 2080 GAMING X TRIO 8G MB: MSI Z170A Gaming M3 PSU: EVGA SuperNOVA G2 650W RAM: 16GB Kingston HyperX Fury Black DDR4 2666Mhz CASE: NZXT S340 Black/Red - custom HDD: Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB SSD: Intel 535 Series M.2 - 120GB
Niektore fora uvadzaju leaknute informaci o tom ako vykonne su tieto procesory oproti ZEN 4. Niektore ako napriklad tuto uvadzaju priamo rozdiel medzi dvomi procesormi, no je to vobec mozne sa na to spolahnut? Co ocakavat od tychto procesorov v...
mám naozaj problém zohnať Xbox Series X pre sesternicu. Nikde to nedostať. Nie je to ani na alze, ani v NAY, ani v datacompe apod. preco sa to nikde nedá kúpiť?
Prezrel som všetky najznámejšie obchody, ale nikto neponúka Xbox Series X....
Dobrý den,
i na mne padla nostalgie a rád bych si pořídil počítač na starší hry. Jednu sestavu doma mám, ale na tu už dost dobře nejde nainstalovat OS Windows XP.
Proto bych rád počítač, který bude na tento OS jako dělaný a zároveň v klidu zvládne...
Poslední příspěvek
A co to mas doma za vykrik moderni techniky? XP jsou podporovane jeste na Sandy/Ivy.