Xiaomi redmi note 12 5 g v Tesco za 3000 nebo Xiaomi redmi 13c 2600.
Jde mi i o výkon kvůli hrám. Poměrové je prý lepší 12 i když má méně ram.
Popřípadě ještě redmi 14c
manželka vlastní výše uvedený telefon, začla jí tam dnes vyskakovat chybová hláška, co pár vteřin. Prý zničehonic. image-1763485163660.gif .
Zkoušel jsem vypnout optimalizaci baterie pro google play, vymazat data a mezipaměť google...
Poslední příspěvek
Už jsem to vyřešil, ale byl to masakr. Nejprve jsem zkusil odebrat google účet, nepomohlo. Vymazal všechny věci v mezipaměti Google Obchod a Google cosi (Google Služby?), taky nepomohlo. Odinstaloval aktualizace výše zmíněného. Až nakonec jsem dal...
Zaujima ma ci je mozne prehrat iPhonove videa 4k/60FPS na Samsungu A55/56, ktore su schopne natacat len 4k/30fps.
Viem, ze Samsung Video 4K/60FPS ide prehrat na Samsung A55 v 4K/30fps maximalne. Ale dokaze samsung urobit to iste z iPhonu alebo DJI...
Poslední příspěvek
On iPhone když to video sdílí nějak dál, umožňuje zanechat formát videa jaký je, nebo maximalizovat kompatibilitu . Takže záleží, jestli tam je nechaný ten applovský formát/kodek, nebo je to nějak upravené.
Ahoj
mám problém s monitorem Samsung C27F396
Začal problikávat a po čase zazní krátký pípnutí a nic víc
Nevíte prosím co by mohlo být za problém ?
Monitor má napájecí kabel BN44 00990A ale výstupní konektor je 6,5mm x 4,4mm se středovým kolíkem...
Poslední příspěvek
Aha. Promiň, že tě takhle proháním, převzal jsi označení z internetu, které je nestandardní, to ale není tvoje chyba, ale chyba prodejce. U konektorů tohoto typu se udává průměr vnějšího kontaktu a vnitřního kolíku.
A teď k problému:
prohlídni si...