Ahojte
mám malú LAN sieť cca 6 PC ktoré sa pripájajú na internet cez jedno PC ktoré má prístup na internet. Potreboval by som nejaký soft., ktorý mi v reálnom čase ukáže kto v sieti je na internete a jeho komunikáciu (prenášané dáta, poprípade rýchlosť). Najlepšie by bolo keby mi zobrazovalo nejaké grafy k jednotlivým IP adresám počítačov ktoré sú na internete. Potrebujem to kvôli tomu aby som vedel zistiť napr. kto neprimerane zaťažuje internet a tým spomaľuje ostatných užívateľov.
Ďakujem
Monitorovanie pripojenia na internet
-
- Pohlaví:
Re: Monitorovanie pripojenia na internet
Ahoj
ďakujem za odpoveď, práve preto som zriadil tento príspevok aby som našiel soft, ktorý som vyšpecifikoval v mojom prvom príspevku. Takýchto programov som už vyskúšal niekoľko ale ani jeden nespĺňal to čo požadujem. Väčšinou mi zobrazia celú komunikáciu cez niektoré zo sieťových rozhraní (WIFI, LAN, BT ..) ale zatiaľ som nenašiel žiaden taký ktorý by to dokázal rozdeliť podľa jednotlivých IP v sieti. Tak poprosím niekoho kto má nejaké skúsenosti práve s takýmto programom nech mi poradí.
Ďakujem
ďakujem za odpoveď, práve preto som zriadil tento príspevok aby som našiel soft, ktorý som vyšpecifikoval v mojom prvom príspevku. Takýchto programov som už vyskúšal niekoľko ale ani jeden nespĺňal to čo požadujem. Väčšinou mi zobrazia celú komunikáciu cez niektoré zo sieťových rozhraní (WIFI, LAN, BT ..) ale zatiaľ som nenašiel žiaden taký ktorý by to dokázal rozdeliť podľa jednotlivých IP v sieti. Tak poprosím niekoho kto má nejaké skúsenosti práve s takýmto programom nech mi poradí.
Ďakujem
Podivej se na Syslog.
Pouzivame ho na monitoring pripojeni k internetu pro ucely Policie, umi to i pocitat prenesena data.
Pouzivame ho na monitoring pripojeni k internetu pro ucely Policie, umi to i pocitat prenesena data.
Prosím ťa mohol by si mi sem dať link na ten SYSLOG.
Ďakujem
Ďakujem
-
- Pohlaví:
K tomu ti řeknu asi takhle:
Je spousta SW, které umí sledovat provoz sítě. A pokud chceš nastavovat nějaké podmínky, pak si něco kup.
Je spousta SW, které umí sledovat provoz sítě. A pokud chceš nastavovat nějaké podmínky, pak si něco kup.
Ahoj
presne to sa tu snažím vysvetliť, že aj by som si niečo kúpil len neviem presne čo??? Presne veľmi veľa programov vie sledovať komunikáciu po sieti ale to čo potrebujem ja som zatiaľ nikde nenašiel.
presne to sa tu snažím vysvetliť, že aj by som si niečo kúpil len neviem presne čo??? Presne veľmi veľa programov vie sledovať komunikáciu po sieti ale to čo potrebujem ja som zatiaľ nikde nenašiel.
- Kim Spotcom
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Wireshark - free, umíé podmínky. umí i grafy, a filtry.
Nejlepší obrana proti trollům je nereagova na ně.
-
- Pohlaví:
Ale wireshark nechce - tedy aspoň z toho co píše.
Ďakujem za odpovede, pozriem ten SARG a aj WIRWSHARK a uvidím čo mi bude viac vyhovovať.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
1000 Mb/s internet + stolní PC s Wi-Fi Příloha(y)
od WolfGunCZ » 09 srp 2024 18:54 » v Vše ostatní (inet) - 6
- 4658
-
od meda2016
Zobrazit poslední příspěvek
14 srp 2024 12:30
-
-
- 2
- 2967
-
od Alferi