Ahoj,
u kamaráda jsem včera přeinstaloval Windows Xp, ale narazili jsme na problém. Vlastní wifi adaptér zasazený v PCI slotu, díky kterému přijímal internet ze svého bezdrátového routeru. Je to jediný počítač přijímající toto připojení. Ovladač na wifi adaptér jsem bez problému nainstaloval, danou síť v pořádku našel, IP adresu a ostatní adresy ručně zapsal jak je provider přidělil, připojil se na ni. Ale daný router jakoby neodpovídá, odeslané pakety z pc přibývají, ale přijaté od routeru ani jedna. A přitom připojení jede normálně, signál "velmi dobrý". Potřeboval bych poradit jak to opět zprovoznit. Máte někdo nějaký nápad kde by mohl být problém? Předem děkuji za případné rady.
Ještě dnes před reinstalací všechno fungovalo.
Nefunguje bezdrátové připojení k internetu
-
- Pohlaví:
Re: Nefunguje bezdrátové připojení k internetu
viewtopic.php?f=3&t=48645&p=335770#p335770
- sroluj si dolu a tam mas pozna popsany tvuj problem - ani to problem neni, ale chce to jen proklikat se nabidkou Spravce pripojeni s opakovanym restartem routeru a PC.
- mas tam obrazek
- sroluj si dolu a tam mas pozna popsany tvuj problem - ani to problem neni, ale chce to jen proklikat se nabidkou Spravce pripojeni s opakovanym restartem routeru a PC.
- mas tam obrazek
No "proklikaval" a "porestartovaval" jsem to, a stale stejny problem. Porad mam takovy pocit jakoby tam něco chybělo, nemůže tam třeba něco softwarově chybět?
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
A vyplnils všechny údaje? (IP, Maska, Brána a DNS)
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Jak jsem už psal v původním postu, ano.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 3296
-
od Bary-Jan
Zobrazit poslední příspěvek
05 úno 2025 22:07
-
- 3
- 2544
-
od Dolpi
01 pro 2024 21:36
-
-
Bezdrátové sluchátka s ANC do 2000Kc k TV
od walderan » 15 led 2025 12:16 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 6
- 3126
-
od walderan
18 led 2025 17:51
-
-
- 1
- 12815
-
od pikaso.andreas
23 led 2025 10:42
-
-
Nižší rychlost internetu po rekonstrukci Příloha(y)
od PlumJelinek » 25 lis 2024 19:54 » v Administrace sítě - 6
- 4752
-
od Riviera kid
26 lis 2024 12:48
-