Internet přes něj začal po zapojení procházet - do jednoho portu jsem zapojil kabel s netem a do druhého kabel od mého PC a připojím se, vysílá i otevřenou wifi síť s názvem airlive a dá se na ni připojit (signál tam je).
Ale nemohu se na adrese 192.168.100.252, na které by měla být administrace do ní dostat, prohlížeč (Google Chrome i Internet Explorer) hlásí, že stránka je nedostupná.
V normálním případě bych prostě použil tlačítko reset, ale na to router nějak nereaguje (možná reaguje, ale po zmáčknutí se nic nerozsvítí a nic to neovlivní), teď detailně popíši, jak jsem při resetování postupoval:
Z routeru jsem odpojil internetové kabely, nechal jsem tam anténu a kabel od zdroje. Odpojil jsem a zapojil do el. sítě. Počkal jsem, až zhasne červená kontrolka status (po zapojení routeru do sítě chvíli svítí) Pak jsem vzal dlouhý špendlík a zmáčkl s ním do té dírky s nápisem reset (cítil jsem, jak tam nějaké tlačítko mačkám). Router při tom nijak neblikal (jen svítilo power), ani po povolení resetu neblikal (držel jsem 2 minuty).
Router chci používat jako Repeater /bridge. To se ale právě nastavuje v té administraci.
Dělám při tom resetu něco špatně? Měla by být administrace na jiné adrese? Nebo vás napadne něco jiného?
Za případné reakce děkuji. Nenechejte mě v tom...