Ahoj,
mám problém ohledně propojení se s kámošem např. ve hře. Už ve druhé hře se nám stává, že při tvorbě serveru když tvořím hru já nebo kámoš, tak se k sobě nemůžeme připojit pokud se vůbec vidíme. Zvláštní je pro mě to, že pokud hru vytvoří jiný kámoš (třetí) tak u něj server vidíme oba a bez problémů se k němu připojíme a hrajeme všichni. Ale bez "někoho třetího" prostě hru nerozjedeme. S nikým jiným takový problém nemám, dokonce ani druhá strana.
Můžete mi/nám někdo poradit v čem může být háček? Jestli máme někde něco špatně nastaveno nebo co já vím?
Mockrát dík
Problém s připojením přes server - prosím o radu
Re: Problém s připojením přes server - prosím o radu
..ještě možná doplním, že se jedná o propojení přes net. Já na jednom konci republiky on na opačném. Takže nejsme v jedné místnosti a nepoužíváme připojení do jedné sítě.
-
- Pohlaví:
Na obecnou otázku obecná odpověď - chyba by mohla být v nastavení routeru - port forwarding.
Rád bych byl konkrétní, ale nejsem IT profik tak nevím jaké všechny informace mám dodat případně ani kde je sehnat. Proto prosím o radu.
Chyba v nastavení routeru je myšleno u mě nebo u něj nebo u obou..? A pořád se mi zdá zvláštní, že by to nejelo pouze u nás dvou, ale u všech ostatních problém není...to je normální?
Chyba v nastavení routeru je myšleno u mě nebo u něj nebo u obou..? A pořád se mi zdá zvláštní, že by to nejelo pouze u nás dvou, ale u všech ostatních problém není...to je normální?
-
- Pohlaví:
Konkrétně:
- o jakou hru jde?
- případně jaké porty používá?
- máte veřejnou, nebo neveřejnou IP adresu?
A ano, je to normální.
- o jakou hru jde?
- případně jaké porty používá?
- máte veřejnou, nebo neveřejnou IP adresu?
A ano, je to normální.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Prosím o radu jak předělat PC
od ruzi.jiri » 22 srp 2024 07:54 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 8
- 2453
-