Dva PC přes AP Asus WL550gE
Dva PC přes AP Asus WL550gE
Dobrý den, mám takový problém: Mám WiFi připojení přez Asus WL550Ge. Doteď jsem měl připojen 1 PC. Když jsem připojil druhý Pc ( Asus má 4 LAN ) tak je vše v pohodě, internet jede, získávání adresy atd. je nastaveno automaticky. Jdemi o to, jak tyto dva PC zesíťovat (potřebuji sdílet tiskárnu a jeden datový disk).Když jsem to skoušel pomocí průvodce, tak jsem se pak dostal z jednoho na druhý PC, ale naopak ne (ani jsem ho neviděl v místech v síti). Není někde nějaký polopatistický návod? A ještě bych rád věděl, zda admin. WiFi uvidí to druhé PC přez ten ASUS ( je to malá soukromá síť).V sítích se moc nevyznám, tak se mnou mějte trpělivost.
Tak ten ASUS je v modu Ethernet Bridge a s tím sdílením jsem si hrál delší dobu a dopracoval jsem se k tomu, že v místech v síti vidím na obou PC ten druhý, ale při pokusu o připojení mi to píše, že nemám přístupová práva a že mám kontaktovat admina a že ho nemůže najít (to vše při vypnutém firewalu).Našel jsem nějaký článek o tom - může to být příčina?
Odkaz:http://eraser.wz.cz/pages/articles/windows-xp-sp2-sharing-group-policy.html
Odkaz:http://eraser.wz.cz/pages/articles/windows-xp-sp2-sharing-group-policy.html
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 16
- 8545
-
od šulda
Zobrazit poslední příspěvek
28 bře 2025 21:30
-
- 7
- 4123
-
od petr22
18 srp 2024 10:25
-
-
Zpětná komunikace z NTB na tiskárnu přes switch Příloha(y)
od vasekpetr1 » 24 říj 2024 21:25 » v Sítě - hardware - 16
- 9137
-
od vasekpetr1
10 pro 2024 17:05
-
-
-
Instalace Office 2021 přes Deployment Tool Příloha(y)
od atari » 30 lis 2024 15:21 » v Kancelářské balíky - 5
- 3403
-
od atari
01 pro 2024 20:23
-
-
- 7
- 3885
-
od buchtik