2 routre jedna siet Vyřešeno

Problematika administrace LAN či WIFI sítí

Moderátor: Mods_senior

Uživatelský avatar
kerubin
Level 3
Level 3
Příspěvky: 412
Registrován: říjen 15
Pohlaví: Muž

2 routre jedna siet

Příspěvekod kerubin » 12 led 2021 17:42

zdravim ... mam taky problem mam zapojene dva routre ... jeden mam na hornom poschodi a druhy mam na dolnom poschodi maju spolocny ssid aby som zbytocne nemusel prepinat wifi ...prepojene su sietovym kablom samozrejme su aj nastavene ..na prvom mam ip adresu 192.168.1.1 na druhom mam 192.168.1.2 mam to vsetko spravene podla navodu vsetko vlastne funguje az na jeden problem ... niekedy aj ked som napr. na spodnom poschodi tak stale som napojeny na router ktory je na poschodi vyssom neprepina sa mi to automaticky a tym padom stracam signal musim vypnut wifi v telefone a zapnut .. niekedy nepomoze ani to a stale sa pripaja na router ktory je na inom poschodi ... cim to moze byt ? chcel by som to tak ze kde je silnejsi signal nech ma automaticky pripoji bez toho aby som musel vypinat a zapinat wifi v telefone napriklad ... ak by to vedel niekto vyriesit bol by som vazne rad dakujem :thumbup:
CPUAMD FX 8350
GKR9 290x crossfire
RAM16 Gb Corsair 1600 Mhz
MBASUS M5A99FX PRO r2.0
SSDSamsung 850 EVO 250GB‎
HDD1TB SEGEATE 7200 RPM
HDD 22 TB WD 7200 RPM
ZDROJCorsair AX 1200i Platinium
SKRINACooler Master: HAF 912 Advanced

Reklama
zeus
Elite Level 10
Elite Level 10
Příspěvky: 10187
Registrován: únor 12
Bydliště: Pankrac
Pohlaví: Muž

Re: 2 routre jedna siet

Příspěvekod zeus » 12 led 2021 17:48

To co chces se jmenuje mesh. U nej ridi prepinani klientu sitove prvky (routery) a ne koncova zarizeni (telefon). Mas?
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

Uživatelský avatar
kerubin
Level 3
Level 3
Příspěvky: 412
Registrován: říjen 15
Pohlaví: Muž

Re: 2 routre jedna siet

Příspěvekod kerubin » 12 led 2021 17:54

a ako to funguje potom alebo ako sa to prepaja ? ja som myslel ze napriklad telefon alebo nejake zariadenie sa prepoji automaticky
CPUAMD FX 8350
GKR9 290x crossfire
RAM16 Gb Corsair 1600 Mhz
MBASUS M5A99FX PRO r2.0
SSDSamsung 850 EVO 250GB‎
HDD1TB SEGEATE 7200 RPM
HDD 22 TB WD 7200 RPM
ZDROJCorsair AX 1200i Platinium
SKRINACooler Master: HAF 912 Advanced

zeus
Elite Level 10
Elite Level 10
Příspěvky: 10187
Registrován: únor 12
Bydliště: Pankrac
Pohlaví: Muž

Re: 2 routre jedna siet

Příspěvekod zeus » 12 led 2021 21:20

Je mi jasne, ze jsi za 6 minut nemohl zjistit, co to jsou mesh site. Kdyby ano, dotaz bys nepolozil. Navic jiz byl zodpovezen v mem predchozim prispevku.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

Uživatelský avatar
kerubin
Level 3
Level 3
Příspěvky: 412
Registrován: říjen 15
Pohlaví: Muž

Re: 2 routre jedna siet  Vyřešeno

Příspěvekod kerubin » 13 led 2021 16:11

zeus píše:Je mi jasne, ze jsi za 6 minut nemohl zjistit, co to jsou mesh site. Kdyby ano, dotaz bys nepolozil. Navic jiz byl zodpovezen v mem predchozim prispevku.

uz to mam vyriesene a nepotreboval som ziadny mash spravil som to cez router ... dakujem za odpoved
CPUAMD FX 8350
GKR9 290x crossfire
RAM16 Gb Corsair 1600 Mhz
MBASUS M5A99FX PRO r2.0
SSDSamsung 850 EVO 250GB‎
HDD1TB SEGEATE 7200 RPM
HDD 22 TB WD 7200 RPM
ZDROJCorsair AX 1200i Platinium
SKRINACooler Master: HAF 912 Advanced


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Laptop dvě grafiky, jedna na 80%
    od Jordi » 21 čer 2021 11:05 » v Problémy s hardwarem
    7
    343
    od zeus
    23 čer 2021 21:26

Zpět na “Administrace sítě”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 0 hostů