Zdar,
nedávno jsme si koupili internet od T-mobile a jelikož náš router už byl dost starý,koupili jsme si od nich jeden za korunu.Na papíře to bylo všechno sepsané pěkně,ale popravdě je to strašný router.Hlavní problém je v tom,že když jsou na jaře/v létě vedra,začně se přehřívat (to řeším tak,že otevřu na půdě okno -kde máme router,popřípadě k němu postavím i malý větrák a musím ho alespoň 2x denně restartovat.),ale ještě horší na tom je to,že je buďto hodně složitý port forward a nebo to snad vůbec nejde.S mým starým routerem to šlo normálně ale teď mám v 90% online her zavřený port a tudiž nemůžu hostovat server (pokud není dedikovaný).
Potřebujeme aby 2-3 počítače v domě měli přístup k internetu,ale aby se rychlost nedělila mezi počítače,ale aby zůstala pro všechny stejná (když jeden počítač má spuštěný server,bude internet zpomalený na všech počítačích.),potřebuju,aby byl co nejsnažší port forward a aby vydržel ty horka.Na ceně moc nezáleží,nechci vyhodit peníze za něco takového,co mám teď.A NECHCI na tom mít žádné wifi jelikož z půdy to stejně žádný signál nevyšle.Mohli byste mi něco doporučit ?
-Děkuju moc za tipy
výběr nového routeru
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Výběr nového PC - 30k budget 1080p
od RoOfli » 20 zář 2024 15:01 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 5
- 5156