pokud někdo plánuje koupi nové grafiky od Nvidie a to 970,980 nebo 980Ti případně notebooku s těmito grafikami tak od něj koupím kód, který k nim dostane...
Ahoj na techpowerup AMD Radeon RX 9070 a AMD Radeon RX 9070 XT mají být v prodeji od 24 ledna a nVidia GeForce rtx 5080 a nVidia GeForce rtx 5090 a nVidia GeForce rtx 5090 D mají být v prodeji od 30 ledna.
Na Alze už mají informace jen pro nVidia...
Poslední příspěvek
Hardwarove chyby to byt nemohou, prodejci uz maji karty ve skladech. Jak by vyresili hardwarove chyby karet, co uz jsou davno vyrobene?
Ahoj, předem rád zmíním, že PC úplně nerozumím, proto jsem tady a nechám si rád poradit. Rád bych si složil herní PC do 35-40 tis. Co se týče procesoru, vždy jsem měl Intel. Rád bych ale tentokrát AMD a mám v něm asi jasno - Ryzen 7800X3D. Zvažoval...
Ahoj pokud bude PC výhradně používán jen na surfování po internetu s prohlížečem tedy bude v klidu a nebude v zátěži kolik wattů si vezme například AMD Radeon 7800xt a kolik nVidia 4070? Záleží taky na vydaných nových ovladačích od AMD a nVidia...
Poslední příspěvek
Obecně čím silnější grafika, tím dokáže lépe zužitkovat výkon procesoru. Uvedená rozhodně k takovým patří.