Dál bych se chtěl zeptat zda můžu použít CLU k nalepení pasivů(měděných) na MOSFETY aktuálně mám nalepené pomocí thermalpadů hliníkové ale je to jen dočasné řešení.

to mě nenapadlo hustota mě napadla jenže jsem doma nenašel odměrku na mililitry jen na centilitry a ten chladič je docela malý
 to mě nenapadlo hustota mě napadla jenže jsem doma nenašel odměrku na mililitry jen na centilitry a ten chladič je docela malý  Ty pasivy jsou takové stříbrné na 90% to bude hliník ne kov. A šlo mi spíš o GPU přesné o tu Gigabyte HD 7850 kterou mám v popisu jestli jí taky můžeš napastit aby se mi nerozpadla
 Ty pasivy jsou takové stříbrné na 90% to bude hliník ne kov. A šlo mi spíš o GPU přesné o tu Gigabyte HD 7850 kterou mám v popisu jestli jí taky můžeš napastit aby se mi nerozpadla 

Martab píše:Hliník poznáš tak, že není magnetický ani vodivý, je relativně lehký (klidně můžeš změřit hustotu, váhu a nějakou nádobu s měrkou doma máš určitě). Ale v 99% pokud je chladič šedý, tak je to hliník, a měď barevně poznáš. "Celoželezné" chladiče se dělají málo kdy v PC.

Zpět na “Taktování a další úpravy PC”
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 15 hostů