Mám problém s programem GPU Tweak od ASUSu chtěl jsem mému starému NTB nahodit rychlejší takty protože už je 8 let starý a nerozjede ani cities skylines na nejnižší detaily
 (Grafická karta v popisu) Konkrétně jde o to že když normálně chci ten program spustit (zástupce na ploše) tak se myš jako točí procesoru stoupne zatížení (když nemám nic zpuštěného tak asi 10%) a pak to zase klesne a nic zkoušel jsem to samé i s původním souborem .exe na který zástupce odkazuje (zástupce mi udělal sám instalační program) ale zase stejný proces klesne zatížení točí se kolečko pak bum a zas nic :/ Nevíte čím by to mohlo být? Předem díky za všechny odpovědi :)
 (Grafická karta v popisu) Konkrétně jde o to že když normálně chci ten program spustit (zástupce na ploše) tak se myš jako točí procesoru stoupne zatížení (když nemám nic zpuštěného tak asi 10%) a pak to zase klesne a nic zkoušel jsem to samé i s původním souborem .exe na který zástupce odkazuje (zástupce mi udělal sám instalační program) ale zase stejný proces klesne zatížení točí se kolečko pak bum a zas nic :/ Nevíte čím by to mohlo být? Předem díky za všechny odpovědi :)DJ