zdravim,
robim pc zostavu urcenu hlavne na tvorbu web stranok, 2d grafiky - photoshop a 3d grafiky v 3DS Max-e . Prosim mohli by ste mi poradit ci je stroj ktory som zostavil vhodny s ohladom na jeho cenu?
Dakujem velmi pekne
chladice a doplnkove polozky nie su uvedene. A este by som potreboval vedet ci mi bude stacit ten 600w zdroj a mozno ci sa da dat mensi.
este raz dakujem
Zdroje LC power nejsou moc kvalitní.To že má psáno 600W v tomto případě neznamená,že je dodá a udrží.Stačí i relativně slabší,ale kvalitnější Seasonic.Třeba tento: http://www.alza.sk/oem-zdroj-seasonic-ss-d81872.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
mám jeden dotaz: co za podporu ti přináší navíc oproti ostatním gk ta fx1800?? protože podle mě by si tam mohl ušetřit, sice jsem nikde nenašel jakej má výpočetní výkon ale imho by ji překonala i nějaká HD48xx, ale jfakt netuším jestli něco nenábízí navíc takže pormiň jestli plácám blbosti
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
2 zao: quadro grafiky su profesionalne karty, ati hdxxxx su hracske karty, ich algoritmy su urcene na spracovanie textur a co najvacsieho mnozstva "objektov" v co najkratsom case...takisto aj nv gtx, gt, gts... nv quadro a ati firegl/pro maju zas iny ucel a to co najpresnejsie a najdetailnejsie vykreslovat scenu, jej procesor je urceny pre rozsiahle matematicke vyppocty a to je velmi potrebne pri CAD a 3d renderingu.
v dohledné době bych rád upgradoval PC na novější generaci komponentů abych měl zase pár let klid. Zaměření převážně herní, aktuálně mám monitor s rozlišením WFHD 2560 × 1080 časem bych to rád vyměnil za něco s větším rozlišením 1440p...
Poslední příspěvek
3 roky starou RTX 3080 bych nekupoval. Zivotnost karty tento fakt o neco snizi.
Ahoj dlouho jsem nevyužil tohle Forum o pomoc :D . chtěl bych herní PC do 70k nemusí to být přesně 70 :D čím méně tím líp. Vybral jsem si tyhle komponenty. Air cooler hlavně kvůli menší náročnosti k údržbě. Nemám v plánu cokoliv Taktovat v PC.
Je...
Poslední příspěvek
Jo ten disk by mohl být klidně Kingston KC3000 :D rozdíl tam není tak velký a ušetřím 1000 na dvou :). Dobrý tip. U té grafické karty myslím že ty ceny RTX 5000 řady bude zase ze začátku přestřel a budou nedostupné tak nevím jestli má smysl čekat....
Dobrý den.
Mam už delši dobu Alldocube X Neo Snapdragon 660 z banggood a je nějak zpomalený.
Nepomohlo aní reset do default.
Tak koukam po něčem novějšim.
Docela se mi libi Lenovo Tab P12 s matným displejem.
Poslední příspěvek
Na co ten tablet používáš se dozvíme ... web a pošta ? Nebo hry ?