Dobrý den..Chtěl bych upgradovat CPU asi na AMD Phenom II X4 970 nebo 980. Deska podporuje AM3. Ale nepodporuje OC takže mě zajíma jestli pujde ten procesor taktovat tím Hypertransport. A taky jestli bude stačit ten 500W zdroj. Nějak jsem při koupi grafiky nemyslel na CPU
ASUS M2N78-LA
AMD Athlon II X4 630 2.80GHz
3x2GB 1333MHz Kingstone
Gigabyte HD 6850 1GB
Win7 64bit
Seasonic 500W OEM
lepší není má čipovou sadu AMD 760G :) ale má taky usb 3...
ale tak aby pc jelo tak jak má to stačit bude... a OC podporuje :)
vidím že máš grafiku AMD cpu AMD a deska má taky čipovou sadu AMD tak pak budeš mít AMD VISION a budeš si moct stáhnout amd overdrive (na lehké taktování za běhu)
Ten chladič nekupuj hrozně řve.. Napiš ceový rozpočet a napíši ti desku (MicroATX) a odkaz na lepší chladič.. Dostal bys ho na nové desce i na 3,8-4,00GHz
Macbook Pro 13" 2012- Prodáno
iPhone 4S 16GB Black- Darováno
iPhone 5s 16GB Gold- Prodáno
iPhone 6 Plus 128GB Black- Prodáno
iPhone 6s 64GB Gold- Prodáno
iPhone 7 128GB JetBlack- Prodáno
iPhone X 64GB Silver - Darováno iPhone 11 Pro 64GB Green
Chtělo by se to spíše zamyslet, co ten "upgrade" nového přinese za tolik peněz ...
Nedávejte mu hned nové návrhy i s deskou, vždyť cpu nemá tak špatné, stačí trošku nataktovat.
Na co budeš počítač využívat? Jestli na hry, nemá cenu nové cpu kupovat, grafiku nemáš žádnou extra oslnivou (tím neříkám, že si na ní nezahraješ, ale herní to není).
Zdravím všechny, rozhodl jsem se po letech investovat do upgradu svého stroje složeného v roce 2018, přičemž můj rozpočet se pohybuje okolo částky 10 tisíc. Specifikace jsou následující:
MB: MSI B450-A PRO
GPU: NVIDIA GeForce GTX 1070 Ti
CPU: AMD...
Poslední příspěvek
Přehodnocením priorit jsem došel k tomu, že PC by stále zasloužilo upgrade, ale směrem k pohodlnější práci na něm s minimálním důrazem na hry, na které stejně není již tolik času. Tudíž bych se pro tuto chvíli vydal cestou upgradu pouze RAM a SSD....
nastal čas na upgrade mojí sestavy a protože se posledních pár let v dílech moc neorientuju, potřeboval bych poradit.
Upgrade je primárně kvůli hraní. Jednu na FHD 27 monitor.
Ahoj jdu pro radu odborníků mám starší sestavu a chtěl bych udělat upgrade kolem 8k max 10. Chtěl bych poprosit o radu jaky koupit procesor a GPU co k sobě nejlépe půjde a budu mít co nejvíce možného výkonu sám jsem se v tom přestal před delší dobou...
Poslední příspěvek
asi vyloženě rtx není podmínka nebráním se ani AMD pokud bude více výkonu za méně peněz ale jde o to že už tomu nerozumím a neorientuju se tak si chci radši nechat poradit.
Ahoj , Po delší době jsem se rozhodl pro upgrade PC . Na 100% potřebuji vyměnit procesor , ten už nezvládne ani win11 a dál tak nějak přemýšlím o nové grafické kartě .
Počítač používám primárně k hraní her .
Potřeboval bych poradit jaké komponenty...