Ahoj, potřeboval bych poradit s taktováním mého procesoru Pentium E2200. Našel jsem na netu spoustu návodů, ale ve všech to je jiné, jsem z toho zmatený, už si s tim nevím rady. Dostal jsem se v biosu do taktování, ale vůbec se v tom nevyznám. Co z toho je to FSB, případně můžete mi poradit jak to nataktovat?
Mé komponenty:
MB: Asus P5L 1394 RAM: 3x různé značky každá 1 GB (dohromady 3 GP), 800 MHz.
Každý procesor má jiné možnosti, jako odrazový můstek si dej dej těch 230 a od toho třeba po 5 přidávej dokud zjistíš kde je hranice stability.. A proč je to podle mě moc? Třeba proto že se ti kvůli tomu restartuje PC?
Ako píše proofer. A keď sa chceš dostať vyššie, nezabúdaj aj na navyšovanie napätia. A byť tebou, nepúšťal by som sa do taktovania, keď to neviem. Môžeš si poškodiť CPU. Ďalšia vec je, či máš kvalitný chladič, dosku.... A CPU je dosť "kusové". Jeden kúpiš dnes A dostaneš ho ďalej ako ten čo kúpiš zajtra...
Odoslané z mojeho Galaxy Tab 3 Lite pomocou Tapatalk
Dobrý den, tvořím si vlastní web a dostal jsem do situace, jakožto začátečník ze které moc nevím jak ven. Jde o to, že jsem web udělal na jedne strance a v menu O nas,Uvod,Kontakty atd jsem odkazoval na ruzne části te jedne stranky kde dané '' tema...
Poslední příspěvek
Děkuji moc všem za radu. Vypadá to, že to tedy rozhodím do stránek a bude každá sekce mít svou stránku a nebudu to nějak hrotit.
[Ahoj, potřeboval bych pomoc s přetaktováním mého Intel Core i7-9700K na 5 GHz. Mám základní desku MSI Z390 Tomahawk a nějak se mi to nedaří. Kdyby se našla nějaká hodná duše, která by mi mohla poradit, případně zavolat, byl bych moc vděčný. Děkuji!...
Dobrý den, rád bych si nechal poradit s výběrem notebooku, který bude sloužit na programování + běžné domácí využití (úložiště osobních věcí, surfování na internetu). Na hraní mám konzole a na sledování obsahu TV.
Aktuálně tvořím na služebním ntb...
Poslední příspěvek
U levneho notebooku nelze zivotnost 5 let garantovat ani predpokladat.
Pokud ma notebook vydrzet, tak procesor co nejmene topi.
kamarád mi za levno nabídl Ryzen 5 3600 a 16 GB RAM VIPER 4 BLACKOUT (2x 8gb) 3200Mhz CL16, vzhledem k tomu, že momentálně nemám doma stolní PC, pouze notebook, na kterém si sem tam zahraju CS2, mě napadlo, notebook prodat a...
Poslední příspěvek
Díky za informaci, v tomhle se zrovna nevyznám, použiju ten, co jsi navrhl.