Ahoj, potřeboval bych poradit s taktováním mého procesoru Pentium E2200. Našel jsem na netu spoustu návodů, ale ve všech to je jiné, jsem z toho zmatený, už si s tim nevím rady. Dostal jsem se v biosu do taktování, ale vůbec se v tom nevyznám. Co z toho je to FSB, případně můžete mi poradit jak to nataktovat?
Mé komponenty:
MB: Asus P5L 1394 RAM: 3x různé značky každá 1 GB (dohromady 3 GP), 800 MHz.
Každý procesor má jiné možnosti, jako odrazový můstek si dej dej těch 230 a od toho třeba po 5 přidávej dokud zjistíš kde je hranice stability.. A proč je to podle mě moc? Třeba proto že se ti kvůli tomu restartuje PC?
Ako píše proofer. A keď sa chceš dostať vyššie, nezabúdaj aj na navyšovanie napätia. A byť tebou, nepúšťal by som sa do taktovania, keď to neviem. Môžeš si poškodiť CPU. Ďalšia vec je, či máš kvalitný chladič, dosku.... A CPU je dosť "kusové". Jeden kúpiš dnes A dostaneš ho ďalej ako ten čo kúpiš zajtra...
Odoslané z mojeho Galaxy Tab 3 Lite pomocou Tapatalk
Dobrý den, tvořím si vlastní web a dostal jsem do situace, jakožto začátečník ze které moc nevím jak ven. Jde o to, že jsem web udělal na jedne strance a v menu O nas,Uvod,Kontakty atd jsem odkazoval na ruzne části te jedne stranky kde dané '' tema...
Poslední příspěvek
Děkuji moc všem za radu. Vypadá to, že to tedy rozhodím do stránek a bude každá sekce mít svou stránku a nebudu to nějak hrotit.
[Ahoj, potřeboval bych pomoc s přetaktováním mého Intel Core i7-9700K na 5 GHz. Mám základní desku MSI Z390 Tomahawk a nějak se mi to nedaří. Kdyby se našla nějaká hodná duše, která by mi mohla poradit, případně zavolat, byl bych moc vděčný. Děkuji!...
Ahoj, potřeboval bych pomoc se sestavením PC - jsem uplnej amatér a absolutně se v tom nevyznám.
Na internetu jsem našel sestavu z geekboye, dává to takhle smysl nebo existuje nějaká lepší kombinace?
Geekboy sestava:
Tohle je potom vlastní...
Poslední příspěvek
Co se MB (nejen desek) týká, neřešil bych značku, ale parametry. Alferi tu velmi dobře uvádí parametry ke zvážení. MSI, Asus, Gigabite atd. jsou jen zvyklosti k dané značce. "Průser" se může stát kdekoliv a kdykoliv.
Prosím o pomoc. Ozval se mi táta, že mu jde asi 14 dní strašně pomalu notebook. Má tento notebook:
Když jsem ve správci úloh otevřel procesy, všiml jsem si, že pokud otevřu jeden tab v Chrome a nic nedělám, paměť je využitá z cca 60 %. Když třeba...
Poslední příspěvek
Samozřejmě, že nová instalace WIN je nejlepší řešení, ale také nejpracnější.
Ohledně pomalého disku to může být také, že je zaplněn na 99%, a nebo je na konci životnosti. Udělej kontrolu disku programem CrystalDiskInfo. (Že by měly být pravidelné...
kamarád mi za levno nabídl Ryzen 5 3600 a 16 GB RAM VIPER 4 BLACKOUT (2x 8gb) 3200Mhz CL16, vzhledem k tomu, že momentálně nemám doma stolní PC, pouze notebook, na kterém si sem tam zahraju CS2, mě napadlo, notebook prodat a...
Poslední příspěvek
Díky za informaci, v tomhle se zrovna nevyznám, použiju ten, co jsi navrhl.