Rozlišení Vyřešeno

Taktujete či jinak upravujete své PC? Sdělte nám své zkušenosti, vložte sem své dotazy…

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

DennySSD
Level 1
Level 1
Příspěvky: 55
Registrován: květen 18
Pohlaví: Muž

Rozlišení  Vyřešeno

Příspěvekod DennySSD » 16 čer 2018 14:14

Dobrý den chtěl bych poradit hraji hry ale mám čtvercový monitor tím pádem nevidím to co vidí lidi s širokoúhlém monitorem.
Tím pádem si chci přenastavit ve Windows rozlišení 16:9 jaké je třeba 1280:720 ale obraz se stejně roztáhne a ještě víc se zničí ptám se tedy jak nastavit rozlišení 1280:720 ale aby byl monitor ze zhora a ze spodu ořízlí jako když dáte do kruhu s průměrem 3cm kruh s průměrem 2cm a ten 1cm aby byl černej ořízlej. Děkuji moc



Reklama
petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 42413
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Rozlišení

Příspěvekod petr22 » 16 čer 2018 15:40

Ctvercovy monitor nemas urcite, protoze pomer stran 4:3 neni ctverec.

Budto to tvuj monitor umi zobrazit s pruhama |(samozrejmne zmensene), nebo si zajdi na
nejblizsi sberny dvur a vyhrabej si tam nejaky funkcni sirokouhly monitor.

Turion
Level 5.5
Level 5.5
Příspěvky: 2879
Registrován: březen 16
Pohlaví: Muž

Re: Rozlišení

Příspěvekod Turion » 16 čer 2018 15:55

Ve hře by mohlo jít zakázat fullscreen a nastavit custom rozlišení jaké požaduješ a monitor je schopen ho zobrazit.

DennySSD
Level 1
Level 1
Příspěvky: 55
Registrován: květen 18
Pohlaví: Muž

Re: Rozlišení

Příspěvekod DennySSD » 16 čer 2018 18:01

Jo to se dá ale stejně to roztáhne prostě chci nastavit rozlišení ale aby se neroztáhlo aby byly ořízlé strany.

To že mám čtvercoví monitor bylo obrazně 1280 x 1024

Turion
Level 5.5
Level 5.5
Příspěvky: 2879
Registrován: březen 16
Pohlaví: Muž

Re: Rozlišení

Příspěvekod Turion » 16 čer 2018 18:26

Rostáhne se to s povoleným fulskrýnem, jinak ne.

sxuly
nováček
Příspěvky: 18
Registrován: listopad 17
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Rozlišení

Příspěvekod sxuly » 16 čer 2018 18:41

Asi myslíš blackbars, když dáš do youtube "How to set blackbars in game *" a značku grafiky mělo by ti to najít video kde uvidíš jak to nastavit. Jinak by se to mělo nastavovat v nastavení grafiky a ne ve hře, takže když ti vyskočí návod třeba pro CSko tak by to mělo fungovat i u jiných her.


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • AOC Monitor - malé rozlišení a Hz
    od lamer22 » 30 bře 2020 23:20 » v Problémy s hardwarem
    2
    235
    od lamer22
    31 bře 2020 09:06
  • Po spuštění PC malé rozlišení
    od Maiklcz82 » 29 bře 2020 07:49 » v Problémy s hardwarem
    4
    259
    od vineer
    29 bře 2020 11:19
  • Rozlišení monitoru mimo rozsah
    od pami » 29 bře 2020 19:50 » v Problémy s hardwarem
    3
    210
    od pami
    30 bře 2020 13:50
  • Rozdíl ve výkonu podle rozlišení
    od Fargotroniac » 07 kvě 2020 11:58 » v Vše ostatní (hw)
    6
    273
    od Fargotroniac
    07 kvě 2020 13:35
  • Nvidia doporučuje jiné rozlišení
    od w3nca90 » 02 črc 2019 08:08 » v Vše ostatní (sw)
    5
    946
    od w3nca90
    04 črc 2019 07:15

Zpět na “Taktování a další úpravy PC”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 0 hostů