Ahoj. Potřeboval bych nahrát nový BIOS na MSI MS-6566E. V manuálu je napsáno, že to nemám dělat na disketě. Nyní mám verzi BIOSU 3.31a a nejnovější verze je 6.1. Jak to mám udělat ?
Předem dík za každou radu.
Jak nahrát nový BIOS ? Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: Jak nahrát nový BIOS ?
Pokud nemáš problém není nový Bios nutný - http://www.google.cz/search?hl=cs&sourc ... =&gs_rfai=
Jde udělat upgrade BIOSU z systému windows ? A kdybch to měl dělat přes disketu, mám problém ji sehnat.
-
- Pohlaví:
Ze systému W to nelze. Nejprve si musíš stáhnout novou verzi, uložit třeba na flash a pak ten starý přepsat. Ale je to vždy tak trochu o hubu - pokud se to nepovede pak pomůže jen servis který to dokáže přeprogramovat.
A jak je velké riziko ? Dá se to udělat třeba přes flash disk ?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Základní desky MS umožňují update BIOSu ve Windows pomocí utility, která bývá na CD k základní desce, nebo jsi již při instalaci ovladačů nainstaloval. Stačí mrknout na stránky výrobce ZD. Pokud nemáš problémy, doporučuji ponechat současný stav. Aktualizace probíhá živě přes net. Stačí, aby se spojení podělalo, nebo vypadl el. proud pro napájení PC a základní deska je bez servisu neopravitelná.
Edit: Také můžeš mrknout do manuálu k základní desce, kde to bývá dobře popsáno.
Edit: Také můžeš mrknout do manuálu k základní desce, kde to bývá dobře popsáno.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Re: Jak nahrát nový BIOS ? Vyřešeno
Tak já na to radši kašlu a udělám to, až budou problémy..dávám LOCK.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 11
- 1470
-
od Stenatko
Zobrazit poslední příspěvek
26 kvě 2025 14:09