zaprvé, přeji všem pěkné svátky

Zadruhé bych se chtěl omluvit za to, že už nepřispívám... Nemám na to čas, ale je tady spousta lidí, takže mě doufám moc nepostrádáte.
No a zatřetí bych měl jeden debilní dotaz.
Poradíte mi prosím, jak bezproblémově provozovat moji HD 5750 Vaporku na co možná nejvyšších frekvencích? Já to zkoušel už několikrát, ale pouze laicky a v Catalystech. Pročítal jsem pár threadů o taktování těchto karet a všichni to dělají v Rivatuneru, Afterburneru atd. i se změnou voltáže, přehráváním BIOSů atd. Jelikož v těchhle fázích už tomu přestávám rozumět, tak vás prosím o radu, čím, jak, s jakými riziky atd. Na taktování bych se nejradši vykašlal, ale jelikož jsem pod stromečkem našel druhého Zaklínače a mám veliký monitor, tak chci hrát na FULL HD, ale karta už mi jaksi moc nestíhá a víceméně plynule (30-40 fps v průměru) mi to jede pouze na nejnižší detaily, kdy hra nevypadá zrovna nejlíp. Takže bych chtěl pár framů nahonit. Když jsem taktoval v Catalystech přes Auto-Tune, tak mi to nastavilo ty nejvyšší zde možné frekvence (870Mhz na jádře a 1430 Mhz na pamětích) ale když jsem pustil hru, tak bylo jenom černo. Když jsem postupně snižoval, tak tam občas byly artefakty a nakonec jsem se naštval a hodil tam 750/1250 Mhz. To je stabilní. Takže by to asi chtělo zvýšit napětí (?) A s tím já už fakt neumím, takže bych vás chtěl poprosit o pár dobře míněných rad. Klidně prolezu i BIOS, rád bych si Witchera zahrál v lepší kvalitě, nebo s vyšším počtem snímků. Předem děkuji za případné odpovědi.
Se srdečným pozdravem a přáním pevného zdraví AleRx8