Zapnu ráno počítač - černá obrazovka - nápis "You may be a victim of software counterfeiting." a další ...
Když jsem před léty nainstaloval XP-čka a ověřil "legálnost", bylo vše OK.
Dá se s tím něco dělat ?!?
Předem dík za radu.
WinXP - You may be a victim of software counterfeiting Vyřešeno
WinXP - You may be a victim of software counterfeiting
Naposledy upravil(a) Žbeky dne 19 dub 2014 15:41, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upraven nadpis
Důvod: Upraven nadpis
Re: Problém s Windows XP
Zkusit spustit PC v nouzovém režimu a zjistit, co za "hajzla" Ti to blokuje.
Dále upravit nadpis ve smyslu Pravidel, popsat závadu co nejpodrobněji, napsat, co máš za sestavu atd atp tak, jak je popsáno v Pravidelch.
A jestli jsou XPéčka instalována před lety, tak udělat údržbu - vyčistit PC od zbytečností, defragmentovat HDD, uvést, jaké máš nainstalované SP (SP3?), zda máš zapnuté au
tomatické aktualizace atd atp.
Dále upravit nadpis ve smyslu Pravidel, popsat závadu co nejpodrobněji, napsat, co máš za sestavu atd atp tak, jak je popsáno v Pravidelch.
A jestli jsou XPéčka instalována před lety, tak udělat údržbu - vyčistit PC od zbytečností, defragmentovat HDD, uvést, jaké máš nainstalované SP (SP3?), zda máš zapnuté au

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Re: WinXP - You may be a victim of software counterfeiting
Díky za rady - už se mi podařilo problém odstranit - našel jsem návod zde:
https://www.google.cz/?gfe_rd=cr&ei=Pqx ... gatray.exe
https://www.google.cz/?gfe_rd=cr&ei=Pqx ... gatray.exe
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: WinXP - You may be a victim of software counterfeiting Vyřešeno
Ještě jedna rada jako bonus: téma označíš jako vyřešené kliknutím na fajfku v pravém horním rohu okna s příspěvkem.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11