jde to v pohodě udělat ,v mikrotiku stačí torch zapnout a vidí co vše provádíš s internetem
ale pozor je to NEZÁKONÉ
Špehuje mě někdo přes router? Jak to poznám? * Vyřešeno
Re: Špehování přes router?
Příští týden mi z UPC dovedou nový modem, takže předpokládám, že budu muset znovu i vše nastavit na routeru nově.
--- Doplnění předchozího příspěvku (08 Črc 2014 15:02) ---
Nezákonné to být může, ale jak to komu dokážu...i kdyby se tím někdo zabýval a i kdybych měla sílu to řešit touhle cestou.
--- Doplnění předchozího příspěvku (08 Črc 2014 15:02) ---
Nezákonné to být může, ale jak to komu dokážu...i kdyby se tím někdo zabýval a i kdybych měla sílu to řešit touhle cestou.
- lamin_cz
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Je pak ještě možnost odposlouchávání Wi-Fi ... Ale pokud jsi tam měla keylogger, tak nějak zjistit, jak z něj dostával data (přeposílal jinam atd)
- CPU: Cx6x86L-PR150+
- MB: XT PRO2
- GPU: integrovaná
- RAM: 28Mb SDRAM
- proofer
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Takže on vlastně ví o tomto tématu a co sem píšeš.. 

Intel Core i3-4150| GIGABYTE GA-B85-HD3 |Kingston HyperX Fury Blue 4GB DDR3 1600+/2x/Transcend JetRam 2GB DDR3 1333 /8GB/ |Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB |EVGA 500B |MSI R9 270X GAMING 2G@1180/1500 |CoolerMaster K350 |Benq VW2245Z |A4Tech Bloody V8
Začnu být asi paranoidní, pro jistotu bych možná neměla ani telefonovat
Já jsem smířená, že pokud to opravdu udělal, tak o tomhle tématu ví
Netuším, jak zjistit, kam se posílala data, už jsem ho odinstalovala. To se asi už zpětně nedá zjistit, že?

Netuším, jak zjistit, kam se posílala data, už jsem ho odinstalovala. To se asi už zpětně nedá zjistit, že?
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
To se nastavuje v tom keyloggeru , ale když je smazán , tak jedině obnovit data , ale nedoporučuji.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Keylogger tam zpátky opravdu nechci, být týden špehována mi naprosto stačilo :)
Jinak děkuji všem za rady a držte pěsti, ať už si svůj počítač lépe ochráním :)
Jinak děkuji všem za rady a držte pěsti, ať už si svůj počítač lépe ochráním :)
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Špehování přes router? Vyřešeno
prevence proti keyloggerům je tohle:
KeyScrambler
http://www.majorgeeks.com/mg/get/keyscrambler,1.html
http://www.majorgeeks.com/files/details ... mbler.html
KeyScrambler zašifruje vaše stisky kláves hluboko v jádře, maří keylogging útoky zašifrovanými, nerozluštitelnými daty. Tato pokročilá metoda klávesovými ochrany porazí známé i neznámé programy zaznamenávající stisky kláves. Zobrazí se přátelské rozhraní v reálném čase šifrovaných proudů, takže vidíte, kdy a jak KeyScrambler pracuje. Posiluje tam ,kde je obrana nejslabším článkem ve svých tradičních anti-virusových, anti-malwarových programech a zabezpečení počítače.
Jak to funguje
KeyScrambler zašifruje vaše stisky kláves na úrovni ovladače klávesnice a dešifruje je v cílové aplikaci, což je pro keyloggery tento"kódovaný" záznam nerozluštitelným problémem.
U online hry
Oba KeyScrambler Pro a Premium chránit ID vašeho přehrávače, hesla a digitální aktiva ve více než dvou desítek on-line her.
pro podnikání
Přečtěte si, jak a proč KeyScrambler je důležitá pro vaše podnikání. KeyScrambler Premium chrání kritické systémy a snižuje riziko úniku informací na pracovišti.
Vlastnosti
KeyScrambler porazí známých i neznámých programy zaznamenávající stisky kláves; také chrání čínské, japonské, korejské a vstupy; je kompatibilní s dalšími bezpečnostními programy, tokeny a čipové karty; a nevyžaduje žádné úsilí uživatele. Uživatelsky přívětivé rozhraní vám umožní dělat věci, na KeyScrambler pro pohodlnější používání.
Podporuje:
Advanced Browser, AM Browser, AOL Explorer, AOL 9, Avant, Comodo Dragon, Comodo IceDragon, CometBird, bláznivý Browser, Firefox, Flock, Google Chrome, Internet Explorer, K-Meleon, Maxthon, MSN Explorer, Netscape, Orca Browser , Opera, Safari, Doplňky, SlimBrowser, SR Iron prohlížeče, TheWorld prohlížeče, Palemoon, Lunascape, RockMelt, WaterFox a Yahoo prohlížeče.
KeyScrambler
http://www.majorgeeks.com/mg/get/keyscrambler,1.html
http://www.majorgeeks.com/files/details ... mbler.html
KeyScrambler zašifruje vaše stisky kláves hluboko v jádře, maří keylogging útoky zašifrovanými, nerozluštitelnými daty. Tato pokročilá metoda klávesovými ochrany porazí známé i neznámé programy zaznamenávající stisky kláves. Zobrazí se přátelské rozhraní v reálném čase šifrovaných proudů, takže vidíte, kdy a jak KeyScrambler pracuje. Posiluje tam ,kde je obrana nejslabším článkem ve svých tradičních anti-virusových, anti-malwarových programech a zabezpečení počítače.
Jak to funguje
KeyScrambler zašifruje vaše stisky kláves na úrovni ovladače klávesnice a dešifruje je v cílové aplikaci, což je pro keyloggery tento"kódovaný" záznam nerozluštitelným problémem.
U online hry
Oba KeyScrambler Pro a Premium chránit ID vašeho přehrávače, hesla a digitální aktiva ve více než dvou desítek on-line her.
pro podnikání
Přečtěte si, jak a proč KeyScrambler je důležitá pro vaše podnikání. KeyScrambler Premium chrání kritické systémy a snižuje riziko úniku informací na pracovišti.
Vlastnosti
KeyScrambler porazí známých i neznámých programy zaznamenávající stisky kláves; také chrání čínské, japonské, korejské a vstupy; je kompatibilní s dalšími bezpečnostními programy, tokeny a čipové karty; a nevyžaduje žádné úsilí uživatele. Uživatelsky přívětivé rozhraní vám umožní dělat věci, na KeyScrambler pro pohodlnější používání.
Podporuje:
Advanced Browser, AM Browser, AOL Explorer, AOL 9, Avant, Comodo Dragon, Comodo IceDragon, CometBird, bláznivý Browser, Firefox, Flock, Google Chrome, Internet Explorer, K-Meleon, Maxthon, MSN Explorer, Netscape, Orca Browser , Opera, Safari, Doplňky, SlimBrowser, SR Iron prohlížeče, TheWorld prohlížeče, Palemoon, Lunascape, RockMelt, WaterFox a Yahoo prohlížeče.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Díky moc za doporučení KeyScrambleru, přesně to jsem potřebovala na zbavení se strachu ze psaní něčeho do počítače :) Super.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Nemáš zač , .
Je-li to všechno , můžeš dát zelenou fajfku.
Je-li to všechno , můžeš dát zelenou fajfku.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Poradí mi někdo dobré offline hry pro telefon nubia. Příloha(y)
od pidlo » 23 čer 2024 14:48 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 3
- 3911
-
od MrVoltz
Zobrazit poslední příspěvek
25 čer 2024 21:49
-
-
- 2
- 2398
-
od liborek