fajn jeste jednou :
Úplně všechny složky jsou JEN KE ČTENÍ, ve vlastnostech když to odeberu se to resetne a je to znova JEN KE ČTENÍ, a ja potrebuju aby ty složky JEN KE ČTENÍ nebyly, aby se ten attribut odebral protoze odebrat nejde chapete ? a neze zas napises ze to po me nikdo neprecte to uz by bylo moc
all slozky jen pro cteni
Re: all slozky jen pro cteni
1. Jaký máš systém? Předpokládám že Windows, ale je potřeba říct přesnou verzi. Ono to ve W7 může být dost jinak než ve WXP...
2. Co je to za disk? Systémový, datový, nebo nějaký externí? Není to třeba flash disk? Předpokládám že se nepokoušíš ta práva nastavovat třeba na CD-ROM!
3. Neměnil jsi ta práva v adresáři ve kterém nemáš právo zapisovat? Začal jsi v kořenovém adresáři? Není zakázaný zápis přímo na ten disk?
4. Zkusil jsi to jako Administrátor v nouzovém režimu? Ten může dělat mnohem víc než obyčejný uživatel.
Prostě potřebujeme víc informací, a také vědět co přesně se stalo když jsi zkoušel to, co tu bylo napsané dřív.
2. Co je to za disk? Systémový, datový, nebo nějaký externí? Není to třeba flash disk? Předpokládám že se nepokoušíš ta práva nastavovat třeba na CD-ROM!
3. Neměnil jsi ta práva v adresáři ve kterém nemáš právo zapisovat? Začal jsi v kořenovém adresáři? Není zakázaný zápis přímo na ten disk?
4. Zkusil jsi to jako Administrátor v nouzovém režimu? Ten může dělat mnohem víc než obyčejný uživatel.
Prostě potřebujeme víc informací, a také vědět co přesně se stalo když jsi zkoušel to, co tu bylo napsané dřív.
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
aha tak počkat
windows 7
disk mam obyčejný místní disk ktery ma 934 gb
a jsem administrator pc jako ten ucet
edit: tet jsem vyzkoušel nouzový režim a pořád nic
a skusil jsem i nový účet a taky nic
windows 7
disk mam obyčejný místní disk ktery ma 934 gb
a jsem administrator pc jako ten ucet
edit: tet jsem vyzkoušel nouzový režim a pořád nic
a skusil jsem i nový účet a taky nic
xwarrr píše:fajn jeste jednou :..... a ja potrebuju nebyly, aby se ten attribut odebral protoze odebrat nejde chapete ? a neze zas napises ze to po me nikdo neprecte to uz[/b] ....
Je to jen o cca 50% lepší, evidentně máš problém buď s diakritikou nebo s přístupem ke všem osobám v širokém okolí.....

Nemám win7, ale tak jsem si to mnou již výše předeslané vyzkoušel, takže tebou požadovaný atribut jde změnit jen když udělám zástupce jakékoliv složky, je to patrné už z označení plný čtvereček nebo fajfka (ty chceš fajfky) - ta se pak nezmění zpět na pouze ke čtení, ale tu nabízí pouze zástupce složky.
Proto si myslím, že viz výše původní odkaz z toho nic nebude, jedině snad úpravou registrů........
Můžeš napsat k čemu to potřebuješ ?
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 2718
-
od Grander
Zobrazit poslední příspěvek
02 dub 2025 15:29