http://2i.cz/bf5894be6d
prosím můžete mi někdo pomoct a vysvětlit co to znamená!!? už aspoň 3x se mi to oběvilo při zpuštění PC ,ale když jsem dala F jak je tam napsané zase se pěkně rozběhl jako by nic! děkuji za rady a odpovědi
problém při zpuštění PC Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: problém při zpuštění PC
Obrázky se dávají sem jako příloha!
Pravděpodobně se netočí ventilátor na CPU. To je třeba opravit, mohlo by to shořet.
Pravděpodobně se netočí ventilátor na CPU. To je třeba opravit, mohlo by to shořet.
dík mrknem na to,dělá to totiž od té doby co manžel měnil vypalovačku!! :-)
Pokud PC funguje, spíš je konektor ventilátoru CPU zapíchnutý v jiném soklíku, než má být. Je ten ventilátor CPU slyšet?
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
SIMČA píše:dík mrknem na to,dělá to totiž od té doby co manžel měnil vypalovačku!! :-)
Tak tam možná o něco zavadil a třeba se to uvolnilo. Ten jiný konektor jak píše kolega je také možnost. Pokud by CPU nebyl chlazený pak by se počítač vypnul. Tedy měl by se vypnout

dík,při čištění zavadil o spínač,který je trochu volnější a ten se vypnul!! teď už to funguje!! už to i slyším na vlastní uši :-) díky za odpovědi a rady
-
- Pohlaví:
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3378
-
od lukas222