Výpadky Elektrického napětí.
Re: Výpadky Elektrického napětí.
Me to tedy moc vtipne neprijde - ale urcite to bude vic nez 20 pocitacu (vadny zdroj temer ve vsech pripadech kvuli nakladum znamena likvidaci pocitace), hromada switchu, tiskarny a dalsi elektricka zarizeni ktera pod nas nepatri nepocitam vubec.
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Zatim žádne jednou jsem hrál a venku byla bouřka a sousedum to šlehlo do vrat a nám to neudělalo skoro nic jen mě to spálilo síťovou kartu ale tak sem ho poslal zpět do Aceru a tam mi to vyměnili a nic nepoznaly že sem zato mohl já 

-
- Pohlaví:
Nekdy to CEZ nahazuje trena na 3x v intervalech desitek sekund, protoze to ihned zase spadne.
Tenhle problém máme u nás, ale je to tím že bydlím 300m od rozvodny. Každou chvíli to spadne, automat to nahodí a to se během 20 vteřin opakuje. Už tu vyhořela spousta elektroniky ve městě.
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Funguje to tak, že poprvé se po výpadku nahodí po 15-20 sekundách (bohužel mám děravou hlavu a nepamatuji se přesně), pokud dojde k opětovnému výpadku, počká se (opět střílím z děravé hlavy) 5 minut a nahození se opakuje. Pokud i tentokrát dojde k výpadku, již se nezkouší a vyjíždí četa po trase a hledá se příčina výpadku.
Pokud někdo znáte přesné hodnoty, tak mě prosím doplňte, ať podáváme, pokud možno, přesné informace. Dík
Pokud někdo znáte přesné hodnoty, tak mě prosím doplňte, ať podáváme, pokud možno, přesné informace. Dík
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
První prodleva je údajně 1 s a druhá 3 minuty.
https://www.google.com/search?q=Automat ... %A1n%C3%AD
https://www.google.com/search?q=Automat ... %A1n%C3%AD
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 4292
-
od vasekpetr1