Vypínání (přehřívání) notebooku Vyřešeno
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Vypínání (přehřívání) notebooku
Mam na notebook ještě záruku tak ho možná pošlu do servisu ještě nevím
-
- Pohlaví:
Tak pokud je záruka vůbec bych to neřešil a ten notebook nějakou dobu oželel.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
ted jsem se na to podíval znovu a teploty trochu narostly nevím jestli to něco ovlivní
Prosím mohl by se taky někdo vyjádřit k mým teplotám při hraní her ? mám asi ten samý problém Notebook jsem po roce ještě nečistil od prachu atd.. a chladící podložku taky nemam (ale chystám se ji pořídit) 

-
- Pohlaví:
To Bentersix, přečti si Pravidla fóra a dle pravidel si založ vlastní téma! Obrázek příště ořízni, plocha nikoho nezajímá. Teploty jsou dost vysoké!
Pardon, jo já to chtěl oříznout ale už jsem to tu hodil tak jsem na to zapomněl jinak omlouvám se jestli jsem nějak zásadně porušil pravidla z mé strany už se to nebude opakovat.
Jinak díky k vyjadření se k teplotám.
Jinak díky k vyjadření se k teplotám.
Můžete mi poradit? Mám stejný problém. Na chladící podložce se mi nějak poškodil kontakt, takže ji teď asi 14 dní nepoužívám. Notebook se mi sám vypíná,docela to naštve, když tam dělám hodinu úpravu fotek a nemůžu to pořád ukládat. Nainstalovala jsem si everest, ukazuje mi to cpu 1. i 2. jádro 85° C takže nevím jestli je to dobře nebo špatně. A to je pouze při otevřeném jednom prohlížeči. Nejsem nějak technicky zdatná, a mám doopravdy strach ntb rozšroubovat a vysát protože bych ho nemusela dát zpátky. Jedná se o Emachines E525 nebo tak nějak. Kdyžtak radu prosím na Kikinela@seznam.cz Díky
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Vypínání (přehřívání) notebooku Vyřešeno
3 lidi v jednom tématu? Ale no tak
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 1618
-
od helpmeboys
Zobrazit poslední příspěvek
07 dub 2025 12:07