Složky, které nejdou smazat!
Moderátoři: memphisto, Mods_senior, Security team
Složky, které nejdou smazat!
Ahoj, já již nevím jak se to stalo ale na ploše mám dvě složky které nejdou smazat. Jedna se jmenuje MW3 a druhá MP3, když dám smazat tak mi to napíše že ta složka tam není a nabídne mi to jestli chci opakovat proces. Nevím co s tím zkoušel jsem na internetu na to hledat nějaké řešení, ale nic jsem nenašel. Tak jestli mi někdo dokáže poradit byl bych moc rád, předem děkuji.
Re: Složky, které nejdou smazat!
Unlocker nebo TotalCommander si zkoušel?
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Přes total commander jsem to zkoušel a s unlockerem nemám zkušenost. Stejně mi to ale ukazuje že ta složka není na ploše, přitom tam je.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Smaž to přes nějaký LiveCD linuxu.
Jinak zkoušel si to vypnout a zapnout? To většinou tenhle problém vyřeší.
Jinak zkoušel si to vypnout a zapnout? To většinou tenhle problém vyřeší.
Just Fucking Google It!
Ale ja nemam linuxy mam windows 7 home premium a co jestli jsem zkoušel vypnout ?? A u toho unlockeru mi to neukazeje tu ikonku UNLOCK jak to ??
Počítač..
Tak když nemáš, tak stáhni ne? Unlocker sis taky stáhnul..
Tak když nemáš, tak stáhni ne? Unlocker sis taky stáhnul..
Just Fucking Google It!
Zkusil bych tenhle nástroj na mazání zamknutých a prázdných složek od Malwarebytes Anti-Malware: http://www.malwarebytes.org/products/fileassassin/ .U mě funguje a vše zatím odstranil. :)
děkuji vyzkouším.
--- Doplnění předchozího příspěvku (10 Led 2013 21:19) ---
Bohužel ani malwarebytes nepomohl :( prostě ta složka na té ploše je ale systém mi píše že již tato složka na ploše umístěná není a zkoušel jsem prohledavat systém a jinde složky s těmito názvy nejsou :(
--- Doplnění předchozího příspěvku (10 Led 2013 21:19) ---
Bohužel ani malwarebytes nepomohl :( prostě ta složka na té ploše je ale systém mi píše že již tato složka na ploše umístěná není a zkoušel jsem prohledavat systém a jinde složky s těmito názvy nejsou :(
Z Linuxu to smažeš spolehlivě.
Zrovna před pár dny jsem měl stejný problém.
Zrovna před pár dny jsem měl stejný problém.
Jenže mě se nechce přeinstalovavat cely system na linuxi a vubec s linuxi nemam zkusenost od jakziva jedu jen na windovsech at na xp nebo ted na 7.
To znamená, že si stáhneš a vypálíš bootovací CD linuxu, z něj nabootuješ, nebudeš nic instalovat, a v Linuxu ty složky smažeš. Neumím to objasnit přesněji, pokud to nepochopíš, snad se tu najde někdo, kdo Ti to vysvětlí detailně.citace tux
Smaž to přes nějaký LiveCD linuxu.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek