modra smrt
Re: modra smrt
no prave, vubec nevim kterej jsem to uplne zapomel, jedine co vim je ze mam 64 bit, jak to zjistit kdyz mi nejde spustit pc?:D
A máš originální windows?
Ptám se proto, že jestli ne, tak je ti jedno, kterou verzí případně danou upgraduješ/přeinstaluješ. Jen to vždy musí být minimálně stejná, případně vyšší verze. Například nelze přeinstalovat verzi ultimate verzí home premium, protože ta je nižší.
Ptám se proto, že jestli ne, tak je ti jedno, kterou verzí případně danou upgraduješ/přeinstaluješ. Jen to vždy musí být minimálně stejná, případně vyšší verze. Například nelze přeinstalovat verzi ultimate verzí home premium, protože ta je nižší.
pise mi to toto: nelze instalovat pozadovane soubory. soubor muze byt poskozeny nebo chybet. ujistete se ze jsou k dispozici vsechny soubory pozadovane pro instalaci, a restartujte instalaci. Kod chyby: 0x80070017
To vypadá na poškozené instalační médium, resp. odcházející dvd mechaniku - ta už nedokáže pořádně číst.
Zkus si vytvořit z DVD na laptopu bootovací usb klíč.
Pěkný postup je například tento - vše česky:
http://technet.idnes.cz/instalace-windo ... ftware_dvr
Případně ho můžeš na NB jen prostě zkopírovat na druhé médium - dej ho vypálit na nízkou rychlost.
Zkus si vytvořit z DVD na laptopu bootovací usb klíč.
Pěkný postup je například tento - vše česky:
http://technet.idnes.cz/instalace-windo ... ftware_dvr
Případně ho můžeš na NB jen prostě zkopírovat na druhé médium - dej ho vypálit na nízkou rychlost.
uz mi to ide preinstalovat bylo dvd spinave, vycistil sem a uz se preinstaluje ( s windows old kvuli filmam anekterym kopirovanym hram ) tak snad to vyresi modrou smrt a windows boot managera pak se ozvu jak to dopadlo
--- Doplnění předchozího příspěvku (14 Zář 2013 17:25) ---
preinstalace pomohla, dik za pomoc a trpelivost :)
--- Doplnění předchozího příspěvku (14 Zář 2013 17:25) ---
preinstalace pomohla, dik za pomoc a trpelivost :)
Tak fajn, hodně štěstí.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 4195
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
27 říj 2024 10:25
-
-
Přepnutí na D.O.C.P = modrá smrt Příloha(y)
od Pedrossos » 12 lis 2024 03:09 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2217
-
od petr22
12 lis 2024 21:29
-
-
-
2 grafické karty dohromady Sapphire Radeon RX 580 NITRO+ 8GB GDDR5 11265-21-20G (Modrá)
od shadow master sniper » 30 čer 2024 12:06 » v Hry - 1
- 4236
-
od petr22
30 čer 2024 12:38
-