Ask.fm - No robots allowed! Vyřešeno

Vše ostatní o bezpečnosti…

Moderátoři: memphisto, Mods_senior, Security team

MemeEme
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Ask.fm - No robots allowed!

Příspěvekod MemeEme » 20 pro 2013 16:10

Zdravím,
Nedávno jsem si na stránce Ask.fm prohlížel a četl nějaké otázky ostatních uživatelů a zničeho nic se mi to bloklo a vyskočilo, že prý jsem robot - (No robots allowed! Your actions have been suspended.) Nic jsem nedělal, jen jsem si chtěl přečíst pár otázek... Nemůžu se přes to nijak dostat a myslím si, že je i zbytečné kontaktovat nějakou podpory, jelikož tam nemám žádný účet. Dělá mi to na každém prohlížeči a skoušel sjem to i na notebooku a tam je to to samé. Na internetu jsem nenašel nic co by mi pomohlo, nemáte nějaké kloudné řešení?

Reklama
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: Ask.fm - No robots allowed!

Příspěvekod Pic » 20 pro 2013 16:25

Vlož log z programu HiJackThis do stejnojmenné sekce a požádej o kontrolu. Je možné, že máš v PC nějakou "verbež". Návod najdeš v uvedené sekci. Odborníci poradí co případně s tím.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

MemeEme
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Re: Ask.fm - No robots allowed!  Vyřešeno

Příspěvekod MemeEme » 21 pro 2013 12:08

Jo HJT udělám, protože se mi zdá ,že se mi přece jenom do počítače něco dostalo. Ale po menším pročištění se mi to už odblokovalo a zatím to fičí v pohodě, takže zamykám.

Zpět na “Vše ostatní (bezp)”