Jaký máte názor na AdvancedSystemCare? Vyřešeno
- pulsik
- člen BSOD týmu
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Jaký máte názor na AdvancedSystemCare?
Zrovna dnes jsem opravoval počítač, kde jsem narazil poprvé na ASC, který bral nesmyslně hodně výkonu + udělal strašný bordel v systému. Hrozná věc, nedoporučuji.
Nedoporučuji musel jsem k vůli tomu přeinstalovat windows když jsem zapl ntb tak nenaběhl win
PC: grafická karta: Gigabyte Windforce GTX 650 1GB
procesor: Intel Core i5 3350P 3,10 ghz
zdroj: Seasonic 400w
pamět RAM:8GB
základní deska:GIGABYTE H61M-S2PV
HDD: Seagate Barracuda 7200 1TB
procesor: Intel Core i5 3350P 3,10 ghz
zdroj: Seasonic 400w
pamět RAM:8GB
základní deska:GIGABYTE H61M-S2PV
HDD: Seagate Barracuda 7200 1TB
- jayden
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
já používám Ccleaner nebo ashampoo winoptimizer ale ten je placený :)
NTB: Lenovo Legion Y520 80WK00X6CK MP: S23 8/256
-
- Pohlaví:
Trochu starší a dobrý je zdarma - http://pcworld.cz/download/ashampoo-win ... darma-9328
ASC, zkusil jsem, zhrozil se a letelo to pryc z kompu i telefonu
nestěžoval jsem než vyšla verze 7 mi to začalo blokovat určitý progrma protože asc spouštělo procesy přes svůj proces a prostě na nic to bylo
myslím že jsem kvůli asc musel i obnovovat systém protože to nějak špatně nastavilo internetovou optimalizaci
myslím že jsem kvůli asc musel i obnovovat systém protože to nějak špatně nastavilo internetovou optimalizaci
„Zeptáš-li se, budeš 5 minut vypadat jako blbec. Nezeptáš-li se, budeš blbcem po celý život.“
„Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.“ - John Ronald Reuel Tolkien
„Je lepší být nenáviděn pro to, jaký jsi, než být milován pro to, co nejsi.“ - Kurt Cobain
https://rhscz.eu
https://github.com/rhsCZ
-
- Pohlaví:
No máš dost názorů na to, že víš, že ASC je shit a nechceš ho stahovat... 1000x lepší je CCleaner
2Valcha: A tohle jsi pochopil "Jaký máte názor na AdvancedSystemCare?"
Tak laskavě odpověz a neplkej 

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
Ano pochopil.. názorů tu bylo dost.. a už jsem odpověděl :)
Máš problém? Napiš do SZ
Máš problém? Napiš do SZ

-
- Pohlaví:
Všechny tyto programy včetně CCleaneru jsou agresivní a pokud se používají, je třeba o nich něco vědět. Dle mého názoru, by je měli používat zkušení uživatelé PC. Jakási domněnka, že kluk si koupí počítač, zapne hru a pak to nějak vylepší použitím tohoto je mylná.
Mám to asi 10 lidí kteří používají jednoduchý CCleaner a nikdo z nic neví, jak obnovit "opravené" registry. Kolik z lidí, kteří ho používají to ví?
Mám to asi 10 lidí kteří používají jednoduchý CCleaner a nikdo z nic neví, jak obnovit "opravené" registry. Kolik z lidí, kteří ho používají to ví?
-
- Pohlaví:
Tady se celkem obecně radí použij CCleaner a udělej si zálohu, ale až se mu to podělá, jak to z té zálohy obnoví?
-
- Pohlaví:
Jakási domněnka, že kluk si koupí počítač, zapne hru a pak to nějak vylepší použitím tohoto je mylná. To vím.. ale určitě je to lepší než ASC. S jejich ,,úžasným'' GAME BOOSTERem 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 18
- 4894
-
od faraon
Zobrazit poslední příspěvek
13 čer 2025 19:21