Jak poznám, jestli mi někdo hlídá pc? Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: Jak poznám, jestli mi někdo hlídá pc?
Klikni na ikonu HijackThis pravou myší a tam by měla být nabídka Spustit jako správce apod.
Zjistila jsem, že jsem měla vypnutou bránu Firewall
. Zapnula jsem si jí, ale nevím, jak je správné nastavení. Mám tam příchozí připojení, která neodpovídají pravidlu, jsou blokována a odchozí připojení, která neodpovídají pravidlu, jsou povolena. Je to takhle správně?
Myslíte si, že ty informace o tom, co dělám na pc, mohl ten člověk mít tím, že mi vypnul bránu firewall? A nebo samotné vypnutí brány nestačí? Poraďte, prosím.
--- Doplnění předchozího příspěvku (24 Zář 2012 13:22) ---
Moc děkuji Blue Spirit, už to funguje :-)

Myslíte si, že ty informace o tom, co dělám na pc, mohl ten člověk mít tím, že mi vypnul bránu firewall? A nebo samotné vypnutí brány nestačí? Poraďte, prosím.
--- Doplnění předchozího příspěvku (24 Zář 2012 13:22) ---
Moc děkuji Blue Spirit, už to funguje :-)
Už jsem požádala o kontrolu. Děkuji za pomoc :-)
-
- Pohlaví:
Ahoj, koukám jak ti to tam chlapi kontrolují a měla si tam ten KeyLogger. Jak ti tam psal tuším jaro, změň si všechna hesla - dotyčný který ti to tam nainstaloval je zná. Pozor pokud používáš internetové bankovnictví!
A hlavně ten počítač už nepůjčuj nikomu koho dobře neznáš. Na nainstalování keyloggeru stačí dvě minuty!
A hlavně ten počítač už nepůjčuj nikomu koho dobře neznáš. Na nainstalování keyloggeru stačí dvě minuty!
-
- Pohlaví:
Jak jsem již psal, na nainstalování keyloggeru stačí dvě minuty i méně. Takže stačí že někoho necháš u PC, odskočíš si třeba na WC a pokud je to hajzl je na problém zaděláno.
Heslo pochopitelně stačí, ale nesmíš se před odchodem od počítače zapomenout odhlásit, anebo lépe ho vypnout.
Změň si všechna hesla - všude a nebuď zbytečně paranoidní, ale pokud by přece jenom byl nějaký náznak sledování pak zase požádej chlapi od virů o kontrolu.
P.S. Jinak je to záležitost i pro policii!
Heslo pochopitelně stačí, ale nesmíš se před odchodem od počítače zapomenout odhlásit, anebo lépe ho vypnout.
Změň si všechna hesla - všude a nebuď zbytečně paranoidní, ale pokud by přece jenom byl nějaký náznak sledování pak zase požádej chlapi od virů o kontrolu.
P.S. Jinak je to záležitost i pro policii!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Poradí mi někdo dobré offline hry pro telefon nubia. Příloha(y)
od pidlo » 23 čer 2024 14:48 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 3
- 3912
-
od MrVoltz
Zobrazit poslední příspěvek
25 čer 2024 21:49
-