Riziko z FB
Moderátoři: memphisto, Mods_senior, Security team
Riziko z FB
ahoj, když mě někdo označí na FB na fotce s nějakýma sra*kama a novym vzhledem, muze se to bez dalsi aktivity prenest do PC ? předpokládám že po kliknutí na odkaz se přenese nějaký nežádoucí program ale jinak asi ne ? Používám ESET, takže doufám že mě proti těmto hrozbám popřípadě ochrání. diky... 
Re: Riziko z FB
Pokud tě jen označil a neklikneš na nějaký ten odkaz co u toho je pak by se ti nic s PC stát nemělo...
Sleduji, že se ten bordel začal dneska pěkně šířit
Vždycky je u té fotky v komentářích odkaz. Předpokládám, že kliknutím na odkaz pomůžeš dalšímu šíření, samotné označení na fotce nebezpečné nebude.
Jojo koukám že pár lidí co mám na FB je tam označena, docela by mě zajímalo co to umí
Že bych to na starým PC zkusil nebo máte už někdo zkušenost? 
Podle mě to bude sloužit jen k umisťování reklam tvým jménem, na tvém profilu atd. Destrukci PC bych nečekal
Ale nevím, že se zase nachytala taková hromada lidí. Z mých 111 pečlivě vybíraných přátel už je to 10.
Jasný samozřejmě že PC asi nevybuchne
ale i tak je vidět jak se spousta lidí dokáže nechat unýst a kliknout na něco z toho co na FB "letí". Já ho používám protože z mých kamarádů nikdo nic alternativního nemá (až na meil), ale ten je na nic.