enter current password
enter current password
Po sestře jsem zdědila pc. Po jeho sestavení se mi objevila hláška Enter CURRENT Password. Můžete mi někdo poradit jak ho mohu obejít? Jedná se o HP a měl by tam být Windows XP. Víc o tom pc nevím. Děkuji za pomoc.
-
- Pohlaví:
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: enter current password
Sestra si heslo nepamatuje? To je nejjednodušší řešení, zeptat se ji.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Ophcrack neodstrani heslo v BIOSu.
Je potreba vytahnout baterii nebo vyresetovat CMOS jumperem na zakladni desce.
Je potreba vytahnout baterii nebo vyresetovat CMOS jumperem na zakladni desce.
-
- Pohlaví:
Nevíme zda se tazatelka dostává do Biosu a také nevím zda počítač zdědila, nebo "zdědila".
Setry se bohužel nemohu zeptat neboť před měsícem zemřela.
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
to je neprijemne... uprimnou soustrast.. zkus napsat do youtube bios password hack
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
[b]Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein

[b]Rozcestník mých článků
Nedostava se do BIOSu, ale zapina pocitac. V BIOSU je nastaveno uzivatelske heslo, ktere je nutne zadat pri startu.
"enter current password" je hlaska vyzadujici zadani uzivatelskeho hesla.
User i master password se nastavuje v BIOSu. A jestli je zadano uzivatelske heslo, musi byt zadano i master heslo.
"enter current password" je hlaska vyzadujici zadani uzivatelskeho hesla.
User i master password se nastavuje v BIOSu. A jestli je zadano uzivatelske heslo, musi byt zadano i master heslo.
-
- Pohlaví:
maka675 píše:Setry se bohužel nemohu zeptat neboť před měsícem zemřela.
To je mí líto.
Zkus tedy resetnout ten Bios, nebo o to požádej nějakého kamaráda. Na desce je malá baterka /článek/ a tu je třeba na 3 minuty vyndat a zase dát zpět. Při vypnutém počítači.
- Přílohy
-
- CMOS batery.jpeg (13.64 KiB) Zobrazeno 1752 x
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Podle popisu by to melo byt stolni PC ("Po jeho sestavení se mi objevila hláška")
V pripade ze je to notebook je nutne kontaktovat autorizovany servis (resil jsem to mnohokrat).
V pripade ze je to notebook je nutne kontaktovat autorizovany servis (resil jsem to mnohokrat).