Neznámá IP adresa

Vše ostatní o bezpečnosti…

Moderátoři: memphisto, Mods_senior, Security team

Uživatelský avatar
Vstrom650
Level 3.5
Level 3.5
Příspěvky: 990
Registrován: červen 14
Bydliště: Mladá Boleslav
Pohlaví: Muž

Neznámá IP adresa

Příspěvekod Vstrom650 » 15 úno 2015 21:21

Ahoj,

mám menší problém se zasekaností Chromu a kolegové v HJT pomáhají, ale našli mi nějakou ip adresu, která určitě mě nepatří.
Respektive doma mám router ke kterému mám bezdrátově připojenou TV, PC a občas telefon.
Pomocí jednoho programu jsem si provedl scan a našlo to tři adresy. Jedna by měla být router a zbylé dvě PC a TV.
Ale tuto adresu vůbec neznám:
Tcpip\Parameters: [DhcpNameServer] 10.129.249.177

Dá se něco zjistit více?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


CPU: Intel i5 4460 + SilentiumPC Spartan LT
MB: GigaByte GA-B85-HD3
RAM: Kingston HyperX Fury 16GB DDR3 1600
GPU: MSi GTX1070 8GB Gaming X
HDD1: Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB
SSD: Samsung EVO 850 120GB
Power: Seasonic S12II-430
Case: Fractal Define R4 + 6x AC F12
Monitor: QHD BenQ GW2765
Audio: Bose Companion TM 2 III, Audio-Technica AVC-500
NTB: Asus X554LJ + SSD

Reklama
Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 12
Elite Level 12
Příspěvky: 15761
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Neznámá IP adresa

Příspěvekod ITCrowd » 15 úno 2015 21:28

No a ta tam taky není. V čem je problém?
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

Uživatelský avatar
Vstrom650
Level 3.5
Level 3.5
Příspěvky: 990
Registrován: červen 14
Bydliště: Mladá Boleslav
Pohlaví: Muž

Re: Neznámá IP adresa

Příspěvekod Vstrom650 » 15 úno 2015 21:30

tahle adresa se vyskytuje v jednom skenu FRST

==================== Internet (Whitelisted) ====================

(If an item is included in the fixlist, if it is a registry item it will be removed or restored to default.)

HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page =
HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL =
HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Search_URL =
HKLM\Software\Wow6432Node\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Search_URL =
HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page =
SearchScopes: HKU\.DEFAULT -> DefaultScope {0633EE93-D776-472f-A0FF-E1416B8B2E3A} URL =
SearchScopes: HKU\S-1-5-19 -> DefaultScope {0633EE93-D776-472f-A0FF-E1416B8B2E3A} URL =
SearchScopes: HKU\S-1-5-20 -> DefaultScope {0633EE93-D776-472f-A0FF-E1416B8B2E3A} URL =
SearchScopes: HKU\S-1-5-21-2041750321-946720237-4120584815-1001 -> {012E1000-F331-11DB-8314-0800200C9A66} URL = http://www.google.com/search?q={searchTerms}
SearchScopes: HKU\S-1-5-21-2041750321-946720237-4120584815-1001 -> {155DA865-8EBF-4B68-A050-D82FA48934BC} URL = http://tv.seznam.cz/hledej?w={searchTerms}&sourceid=QuickSearch_13415
BHO: avast! Online Security -> {8E5E2654-AD2D-48bf-AC2D-D17F00898D06} -> C:\Program Files\AVAST Software\Avast\aswWebRepIE64.dll (AVAST Software)
BHO: Logitech SetPoint -> {AF949550-9094-4807-95EC-D1C317803333} -> C:\Program Files\Logitech\SetPointP\SetPointSmooth.dll (Logitech, Inc.)
BHO-x32: Groove GFS Browser Helper -> {72853161-30C5-4D22-B7F9-0BBC1D38A37E} -> C:\Program Files (x86)\Microsoft Office\Office12\GrooveShellExtensions.dll (Microsoft Corporation)
BHO-x32: avast! Online Security -> {8E5E2654-AD2D-48bf-AC2D-D17F00898D06} -> C:\Program Files\AVAST Software\Avast\aswWebRepIE.dll (AVAST Software)
BHO-x32: Logitech SetPoint -> {AF949550-9094-4807-95EC-D1C317803333} -> C:\Program Files\Logitech\SetPointP\32-bit\SetPointSmooth.dll (Logitech, Inc.)
Tcpip\Parameters: [DhcpNameServer] 10.129.249.177
Naposledy upravil(a) Vstrom650 dne 15 úno 2015 21:33, celkem upraveno 2 x.
CPU: Intel i5 4460 + SilentiumPC Spartan LT
MB: GigaByte GA-B85-HD3
RAM: Kingston HyperX Fury 16GB DDR3 1600
GPU: MSi GTX1070 8GB Gaming X
HDD1: Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB
SSD: Samsung EVO 850 120GB
Power: Seasonic S12II-430
Case: Fractal Define R4 + 6x AC F12
Monitor: QHD BenQ GW2765
Audio: Bose Companion TM 2 III, Audio-Technica AVC-500
NTB: Asus X554LJ + SSD

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 12
Elite Level 12
Příspěvky: 15761
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Neznámá IP adresa

Příspěvekod ITCrowd » 15 úno 2015 21:31

Dej mi odkaz na to hjt.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

Uživatelský avatar
Oxxid
člen BSOD týmu
Master Level 8
Master Level 8
Příspěvky: 6205
Registrován: prosinec 12
Pohlaví: Muž

Re: Neznámá IP adresa

Příspěvekod Oxxid » 15 úno 2015 22:05

DHCP providera?

Uživatelský avatar
Vstrom650
Level 3.5
Level 3.5
Příspěvky: 990
Registrován: červen 14
Bydliště: Mladá Boleslav
Pohlaví: Muž

Re: Neznámá IP adresa

Příspěvekod Vstrom650 » 15 úno 2015 22:08

Vaše IP:

178.209.154.138

Vaše hostname :

nat-138-154.dragon.cz

Verze IP: IPv4
IPv6 compression : ::1 n
IPv6 Uncompression : 0:0:0:0:0:0:0:1 n
Kontrola IPv4: 178.209.154.138
CPU: Intel i5 4460 + SilentiumPC Spartan LT
MB: GigaByte GA-B85-HD3
RAM: Kingston HyperX Fury 16GB DDR3 1600
GPU: MSi GTX1070 8GB Gaming X
HDD1: Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB
SSD: Samsung EVO 850 120GB
Power: Seasonic S12II-430
Case: Fractal Define R4 + 6x AC F12
Monitor: QHD BenQ GW2765
Audio: Bose Companion TM 2 III, Audio-Technica AVC-500
NTB: Asus X554LJ + SSD

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 12
Elite Level 12
Příspěvky: 15761
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Neznámá IP adresa

Příspěvekod ITCrowd » 15 úno 2015 22:09

Nene, to souvidí s tím logitechem. je klidně možné, že program logitech setpoint byl nainstalován na jiném místě (s jiným připojením), než je teď. Odinstalací a opětovnou instalací by problém měl zmizet, resp. měl by si doplnit správnou dhcp.
/OT - a pokud jsi o něco požádán, nevkládej to znovu do stejného příspěvku. Pak se mi nezobrazí v nepřečtených a tudíž nereaguji.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

Uživatelský avatar
Vstrom650
Level 3.5
Level 3.5
Příspěvky: 990
Registrován: červen 14
Bydliště: Mladá Boleslav
Pohlaví: Muž

Re: Neznámá IP adresa

Příspěvekod Vstrom650 » 15 úno 2015 22:18

Už jsem to odinstaloval, byla to instalace předchozí myši, ale i tak to bylo instalováno ze stejného připojení.
Díky za info.
CPU: Intel i5 4460 + SilentiumPC Spartan LT
MB: GigaByte GA-B85-HD3
RAM: Kingston HyperX Fury 16GB DDR3 1600
GPU: MSi GTX1070 8GB Gaming X
HDD1: Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB
SSD: Samsung EVO 850 120GB
Power: Seasonic S12II-430
Case: Fractal Define R4 + 6x AC F12
Monitor: QHD BenQ GW2765
Audio: Bose Companion TM 2 III, Audio-Technica AVC-500
NTB: Asus X554LJ + SSD


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Neznáma Chyba Při Spouštění Windowsu (10)
    od Smikey » 25 bře 2018 13:27 » v Vše ostatní (hw)
    3
    479
    od Smikey
    25 bře 2018 13:37
  • Nejde internet - zobrazuje se monitor s vykřičníkem - neznámá síť
    od 854005 » 26 bře 2018 20:20 » v Problémy s hardwarem
    1
    364
    od ITCrowd
    26 bře 2018 20:38
  • fakturační adresa
    od vrc » 23 říj 2018 21:02 » v Vše ostatní (bezp)
    2
    1077
    od vrc
    23 říj 2018 21:35
  • Mac adresa routeru, ipconfig
    od shockwave » 29 pro 2018 12:27 » v Problémy s hardwarem
    2
    195
    od shockwave
    29 pro 2018 13:33
  • Statická adresa pro blbé
    od alalala » 18 úno 2019 13:54 » v Komunikace na internetu
    9
    256
    od Doom351
    včera, 15:01

Zpět na “Vše ostatní (bezp)”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 1 host