Ako som spomínal tak som mal možnosť si prečítať niekolko díelov časopisu Chip a chcel by som sa spýtať na vaše názory či niečo z toho dáva zmysel? Ak ano akú službu používate?
Mne samotnému ako laikovi v tomto smere mi niektoré rady prišli prehnané. Antivir teda berem ako samozrejmosť

Čo teda hovoríte na nasledovné? :
1. Antivir - dlhú dobu používam Avast Free ale niekde som sa tu na fore dočítal že je dobrý Comodo Internet Security
2. Web prehliadač TOR – používate alebo je to zbytočne omezujúce? Ja rozmýšlam že by mohla byť dobrá volba Opera v režime VPN poprípade nejaké rozšírenia blokujúce cookies
3. VPN obecne – používate niekto trvale? Alebo na pripájanie do neznámych sieti?
4. Správca hesiel
5. programy na sťahovanie aktuálizací ovladačov a programov – tady taky nevim, príde mi že bezpečnostné záplaty hlavne Windows a tie aktualizujem, Antivir aby mal aktuálne knihovny a to je tak všetko, može vznikať riziko ak nemám aktuálne iné programy poprípade nejaké ovladače?
Viem že je to hodne obšírny dotaz ale ak by ste mali niekto chuť sa vyjadriť budem rád

Ďakujem