MbAM se neaktualizuje
MbAM se neaktualizuje
Hezké odpoledne. Umí mi někdo prosím poradit,v čem je problém??? Mám naistalovaný MbAM. Po kliknutí na něj mi naskočí malá tabulka,kde stojí,že databáze je zastaralá více jak 20 dní. A jestli ji chci aktualizovat. Když dám ano,napíše mi,že mám nejnovější databázi. Potom naběhne MbAM,když jej chci aktualizovat,píše že databáze je nejnovější. Už asi 3 týdny tam je stejných 321 756 položek. Pořád.... 

Naposledy upravil(a) miruska27 dne 19 čer 2011 10:12, celkem upraveno 1 x.
Re: MbAM se neaktualizuje
Nemá někdo radu????
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Odinstaluj MbAM a nainstaluj znovu.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Díky Jaro,to už jsem zkoušel asi 3x,ale pořád se TO dostane na přesně stejné hodnoty po všech aktualizacích.... 

Tak hurá,nejsem v tom sám.... Teď jsem ho zase odinstaloval a znova stáhl a nainstaloval a stejmý výsledek 

- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Systémovej datum je OK ?:))
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.
Ano je v pořádku,teď jsem se pro jistotu díval. MbAM píse,že databáze je stará více jak 23 dní 

- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Nestahovali jste a nesouhlasili s nainstalování rez. štítu (30 dní trial)? Ten to dělá. Koukněte se do přidat/odebrat programy , zda tam ta verze nezůstává i po odinstalaci. Zkuste se podívat do CCleaneru ( Nástroje--tam zkusit odinstalovat vše , co se týká MbAM.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Odinstaloval jsem už asi po osmé a prohlédl. Žádný rez.štít ani nic jiného po MbAM nikde nezůstalo. Vyčistil i CCleanerem. Nainstaloval jsem úplně starou verzi,která se mi stejně aktializovala a dojel jsem ZASE na stejný výsledek. Databáze stará více než 23 dní a stejné číslo počtu vzorků 

- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Bud to něco blokuje , nebo některá verze byla špatná , zkuste stáhnou MbAM ode mě...
http://www.edisk.cz/stahni/14453/MbAM.rar_8.99MB.html
http://www.edisk.cz/stahni/14453/MbAM.rar_8.99MB.html
-
- Pohlaví:
Tak jsem to od tebe stáhl /mimochodem stejnou verzi co jsem měl/ a je to stejné. Aktualizace nefunguje, nahlísí to že je stará 24 dní a potom že mám poslední verzi databáze.
Naposledy upravil(a) guest dne 22 čer 2011 12:03, celkem upraveno 1 x.